Ge huden ny lyster med bästsäljarna från Origins
2023-03-08
Vi har äntligen fått välkomna Origins högkvalitativa hudvårdsprodukter, som kompletterar och stärker hudens egna processer, till oss på Bangerhead. Samtliga produkter innehåller effektiva ingredienser från naturen, och flera av bästsäljarna kommer från produktserien GinZing som återupplivar glåmig vinterhy med uppfräschande och lystergivande koffein. Vi guidar dig bland produkterna du inte vill missa.Alla hudtyper kan då och då kännas livlösa och matta, speciellt under vinterhalvåret då vi saknar både sol, värme och högre fukthalt i luften. GinZing-serien från Origins innehåller koffein från kaffebönor och Panax Ginseng som omedelbart ger ny energi och lyster till huden, samtidigt som huden återfuktas och dess skyddsbarriär stärks.

GinZing GlowBoosting Mask är en av våra favoritprodukter för att snabbt och effektivt tillföra både fukt och lyster till huden. Masken är berikad med flera slags C-vitamin som tillsammans med seriens nyckelingredienser aktiveras medan produkten försiktigt masseras in i huden. Som pricken över i:et har produkterna även en underbart uppfriskande citrusdoft som även väcker sinnena.En annan favorit du inte vill missa är GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream. Denna ansiktskräm ger en torr och trött hud allt den behöver i form av fukt och lyster. Huden håller sig återfuktad i upp till 72 timmar med hjälp av en Hydra-Hug-teknik som minskar avståndet mellan hudcellerna vilket minskar risken för att fukten sipprar ut i luften.

Den sista och kanske mest populära produkten i Origins sortiment är GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer. Denna allt-i-allo produkt återfuktar på djupet, skyddar huden med SPF 40 och med hjälp av mineralpigment ger den en lätt täckning som smälter in i huden och jämnar ut hudtonen. Perfekt under sommaren eller soliga vinterdagar då man vill vårda och skydda huden och samtidigt se lite piggare ut – utan att använda smink.

Nyfiken på mer från Origins naturliga hudvårdssortiment? Se alla produkter här.

Produkter från artikel