Ge håret en nystart med djuprengörande schampo
2024-01-11
Känns det som att ditt vanliga schampo inte längre rengör håret som det brukar? Detta behöver inte betyda att schampot tappat effekt, utan håret är troligen bara i behov av en djuprengöring. Det är då nya Purifying Cleanse från Maria Nila kommer in – Detta schampo är ett perfekt tillskott i hårvårdsrutinen efter perioder med extra mycket styling, eller när håret helt enkelt behöver en nystart. Låt oss kika närmare på produkten.Maria Nila Purifying Cleanse Shampoo innehåller noga utvalda ingredienser som kompletterar vilken hårvårdsrutin som helst. Effektiva AHA-syror avlägsnar produktrester, överflödig olja och smuts medan aloe vera lugnar irritation och klåda både omedelbart och på längre sikt. Pepparmyntsextrakt verkar underbart svalkande i hårbotten vilket både lugnar och lämnar håret med en fräsch känsla.Användning:
Applicera som ett vanligt schampo – applicera i vått hår, löddra, skölj och upprepa vid behov. Vi rekommenderar att du följer upp med en riktigt återfuktande inpackning efteråt, exempelvis Maria Nila True Soft Masque, för att inte riskera att längder och toppar torkar ut. Resultatet blir ett riktigt rent, fräscht och luftigt hår.

Purifying Cleanse är inte skapat för att användas vid varje tvätt, utan är utformat för att fungera som ett komplement till din nuvarande hårvårdsrutin och bör därför endast användas vid behov, max två gånger i månaden. Se det som en liten spa-behandling när du vill ge hårbotten lite extra kärlek.

Genom att kombinera schampot med en hårvårdsrutin från Maria Nila som är anpassad efter din specifika hårtyp ger du ditt hår de absolut bästa förutsättningarna.

True Soft är serien som mjukgör, återfuktar och stärker torrt och försvagat hår.
Structure Repair är till för dig med skadat eller kemiskt behandlat hår som behöver repareras på djupet.
Pure Volume ger fyllighet och volym till tunna, fina hårstrån utan att kompromissa fukt och mjukhet.
Sheer Silver neutraliserar varma toner i ljust hår samt mjukgör med bland annat sheasmör.
Luminous Colour stärker och bygger upp färgat hår samtidigt som det tillför extra glans.
Head & Hair Heal passar dig som vill motverka håravfall, förebygga mjäll eller ge hårbotten lite extra kärlek.
Coils & Curls reder ut och vårdar alla typer av lockigt hår.


Upptäck mer från Maria Nila här, och ge både hår och hårbotten den vård de förtjänar.
Great Deal
279 kr Rek.pris 329 kr
319 kr

Produkter från artikel