Ge din hy ett synbart lyft med Re-Nutritiv
2022-03-23
Letar du efter anti-aging som ger synbara resultat och märkbart färre rynkor? Estée Lauders Re-Nutritiv är så nära du kan komma. De lyxiga produkterna är fyllda med hudvårdhjältar som näst intill skapar magi.

Upplev en ögonblicklig fuktexplosion med Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Milky Lotion 01. Denna silkeslena och lätta lotion har en innovativ formulan som tränger ner på djupet och fyller ut huden med fukt. Med en ungdomsbevarande teknik får din hud ett litet lyft, oemotståndlig lyster och en fast skimrande finish.Säg hej då till trötthetstecken i ett svep! Re-Nutriv Ultimate Diamond Eye Creme innehåller dyrbart extrakt från svart diamanttryffel och nästa generations skulprerande teknologi. Se en direkt förändring runt ögonområdet som ljusas upp samtidigt som du ser piggare med en fastare hud med färre mörka ringar och svullnader!

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Youth Cream är helt rätt val för dig som vill få en lyft look, fantastisk lyster och med färre synliga ålderstecken. Denna silkeslena och lyxiga kräm med Himalayan Gentian, en livskraftig blomma som trivs i världens högsta och kargaste berg, stärker din hud för en synbart föryngrad look.Eller varför inte testa Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme? Krämen som leder dig in i en ny värld av lyx. Upplev förvandlingen med brusande energi och strålande vitalitet med denna intensivt återupplivande superhjälte sprängfylld med naturlig kollagen och svart diamanttryffel, en av naturens mest sällsynta skatter.

Vill du veta vilka hudvårdsprodukter som passar just din hud bäst? Då har du den exklusiva möjligheten att boka en hudvårdskonsulation online hos Bangerheads hudterapeuter. Du är bara ett klick ifrån att hitta din skräddarsydda supermatch!
Gåva
Great Deal
Gåva
2 039 kr Rek.pris 2 720 kr
Great Deal
Gåva
2 516 kr Rek.pris 2 995 kr

Produkter från artikel