Ge bort årets must-haves från Dr. Ceuracle
Skäm bort dig själv eller någon du håller kärt! Är du redo för produkter som verkligen ger effekt? Dr. Ceuracles hudvård är framtaget av forskning och utvecklat tillsammans med hudläkare. Scrolla vidare för att upptäcka årets hudvårds-must-haves som gör under för alla hudtyper!Fuktbomba med Kombucha

Dr. Ceuracles Vegan Kombucha Tea Essence har med sitt fantastiska rykte gjort succé efter att den visat sig göra under för huden! Den återfuktande mirakelprodukten kan användas både som toner, essence och fuktmask. Fullproppad med Kombucha, som är rikt på B-Vitaminer och probiotika, hjälper den huden att utstråla glow och hållas återfuktad.

Toppa upp med Vegan Kombucha Tea Gel Cream och ge dig, eller någon du håller kärt, en riktig fuktbomb. Denna återfuktande gel kräm fyller på med näring för en balanserad och hälsosam hud. Strålande hy är väl ändå den bästa julklappen man kan få?Plumpa upp huden inifrån

Intensiv återfuktning är efterlängtat i den torra vinterkylan. Hyal Reyouth Toner, bestående av sex stycken hyaluronsyror, plumpar huden inifrån samt återfuktar torr hud. Tack vare en rad super-ingredienser återställs hudens naturliga fuktbarriär, hudcellernas reproduktion främjas och elasticiteten stärks.

Missa även inte Hyal Reyouth Sheet Mask som räddar trött och torr hy. Masken, som är biologiskt nedbrytbar, är inte bara miljövänlig utan framförallt extremt hudvänlig! Den passar alla hudtyper, återfuktar på djupet och har en uppstramande effekt – den perfekta lilla klappen att finna under granen!
Gåva
399 kr
Gåva
Gåva
Selling fast
Gåva
289 kr

Produkter från artikel