Franska favoriter för vackrare sommarhud
Strålande sommarhud? Eh, ja tack! Vad är då knepet för att slippa torr och flagnande hud? Franska CODAGE har produkterna som får huden att fullkomligt stråla. Börja med en näringsrik peeling som skrubbar bort trista döda hudceller och följ upp med en silkeslen olja för en otroligt mjuk och len hud. Spana in våra must-haves några scroll ner!Nyhet: Exfolierande balsam

Om du vill ha silkeslen och mjuk hud är exfoliering A och O. Vi kan inte få nog av CODAGE nya Exfoliating Balm som gör huden underbart len, slät, strålande och otroligt mjuk. Den delikata formulan består av naturligt brunt socker och fina skrubbkorn av ris som peelar din hud och tar bort döda hudceller (extra viktigt på sommaren för att slippa flagnande hud!). Formulan är berikad med lyxig makadamiaolja och sheasmör för maximal återfuktning och näring. Direkt efter en användning känns huden sammetslen och oemotståndlig. Avsluta med CODAGE kroppsolja som pricken över i:et.Hitta den ultimata oljan från CODAGE

The Oil är fullpackad med åtta exceptionella oljor som samverkar för bästa effekt, njut av fördelarna med bland annat lystergivande aprikosolja, förnyande baobaolja, läkande mandelolja och föryngrande granatäppelolja. Perfekt för att ge näring åt ansikte, kropp och hår (inklusive skägg).

Precis som namnet avslöjar är Relaxing Oil en lugnande kroppsolja som får dig att slappna av och skapa en känsla av välbefinnande. Den ljuvliga blandningen är bland annat boostad med lugnande cannabidiol (CBD) och essentiella oljor.

Nyheten Contouring Oil är vår sommarfavorit som gör huden lenare på ett kick med rosé peppar-extrakt och eteriska oljor. När du använder den för massage främjas mikrocirkulationen i huden med en slätare och fastare hud som resultat.

Vill du ha en effektiv massageolja som lindrar värkande muskler? Då får du inte missa nyheten Stimulating Oil. Här jobbar en unik oljeblandning med bland annat eteriska oljor (eukalyptus, kamfer, pepparmynta, citrongräs, oregano, salvia, myrten, timjan, geranium) för att lindra muskelspänningar samt läka ömma muskler. Perfekt att använda innan eller efter träningen!

Gåva
Nyhet
450 kr
Gåva
Nyhet
450 kr
Gåva
500 kr
Gåva
Nyhet
450 kr
Gåva
450 kr

Produkter från artikel