Föryngra din hud med antioxidanter
2023-09-27

Du har kanske hört talas om antioxidanter i hudvård. Om det finns en ingrediens som du aldrig kan få för mycket av så är det just antioxidanter.

Så varför är antioxidanter så viktiga för huden? Vi vet att runt 80 procent av hudens åldrande beror på yttre faktorer som solexponering, luftföroreningar och rökning. När dessa föroreningar når vår hud bildas fria radikaler som bryter ned hudcellerna och orsakar för tidigt åldrande. Antioxidanter kan skydda hudcellerna mot fria radikaler och motverka åldrandet.

Ett enkelt sätt att få in antioxidanter i din hudvård är att addera ett serum till din rutin. Filorgas nylansering Hydra-AOX [5] är ett intensivt antioxidantserum som kombinerar kraften hos fem olika antioxidanter. Astaxantin, ergotionein, C-vitamin, E-vitamin och vitamin B3 blir tillsammans en kraftfull cocktail som både skyddar huden mot åldrande och korrigerar befintliga ålderstecken.

Den lätta texturen smälter in i huden och lämnar en fin strålande lyster. Fina linjer och rynkor reduceras samtidigt som både hudtonen och texturen blir jämnare.

Kombinera gärna med Filorgas intensivt återfuktande och volymgivande Hydra-Hyal-serie. Börja hudvårdsrutinen på morgonen med Hydra-AOX [5] serum för skydda huden under dagen. Applicera Hydra-Hyal Serum på kvällen för att återfukta huden på djupet. Avsluta med en 24 h-ansiktskräm. Hydra-Hyal Cream passar dig med normal och torr hud medan Hydra-Hyal Cream Gel passar kombinerad och oljig hud.

Upptäck hela Filorgas sortiment för en komplett rutin. 

Great Deal
438 kr Rek.pris 715 kr
635 kr Rek.pris 785 kr
Great Deal
438 kr Rek.pris 715 kr
569 kr Rek.pris 715 kr

Produkter från artikel