Förvandla huden på endast 27 dagar
2023-08-09
Augustinus Bader har på kort tid tagit både skönhets- och kändisvärlden med storm, och kan stoltsera med fans som Kate Bosworth och Victoria Beckham. Men vad är hemligheten bakom framgången, och vad kan du egentligen förvänta dig av de värdefulla dropparna? En hel del vågar vi påstå, och det på bara 27 dagar.I kärnan av varumärkets samtliga produkter ligger det banbrytande komplexet TFC8® (Trigger Factor Complex 8) – En blandning naturliga aminosyror, vitaminer och syntetiserade molekyler som främjar hudens cellförnyelseprocess och reparationsmekanismer. Komplexet stimulerar kollagen- och elastinproduktionen samt ger märkbar effekt på specifika hudproblem, som fina linjer, rynkor och ojämn textur. Inte nog med att TFC8® skapar magi – den gör det dessutom snabbt. Varumärket lovar synliga resultat redan efter 27 dagars användning.En annan unik aspekt med Augustinus Bader är att du inte behöver alla varumärkets produkter eller ens en avancerad rutin för att uppnå resultat. Enligt varumärket kan du plocka bort alla produkter från din hudvårdsrutin förutom rengöring, och bli garanterad både återfuktning och tydliga resultat med en av ansiktskrämerna. Välj en av The Light Cream, The Cream, The Rich Cream eller The Ultimate Soothing Cream baserat på din hudtyp eller vilken konsistens du föredrar. Har du redan en favoritansiktskräm men ändå vill ta del av fördelarna och resultaten av TFC8® så kan du i stället komplettera med exempelvis rengöring, essence, toner eller ögonkräm från Augustinus Bader.

Men kan produkterna verkligen vara så bra? Här är våra kunders syn på saken:

Milla E om The Cream: ★ ★ ★ ★ ★
Den här är hands down den bästa kräm jag någonsin ägt. Fortsätter köpa den eftersom ingenting går att mäta sig med den. Använd den här så kan du kraftigt skala ner resten av rutinen.

Annika W om The Rich Cream: ★ ★ ★ ★ ★
Fantastisk kräm! Huden blir direkt återfuktad och får en härlig lyster. Ser redan efter 2 veckors användning resultat på fina linjer, åldersfläckar och hudens fasthet! Kan aldrig använda någon annan kräm nu. Fungerar också väldigt bra som underlag till foundation, makeupen sitter fint hela dagen.

Anita B om The Ultimate Soothing Cream: ★ ★ ★ ★ ★
Jag använder denna kräm i 2 veckor, har kombinerad känslig hud och jag kan säga att den här är fantastisk. Används kväll och morgon efter serum. Jag hade skadad hudbarriär och rodnad och jag kan bara säga att detta hjälpte mig mycket. Den är inte oljig och fet och har en vacker satinfinish. Det är dyrt men det är värt det.

Vill du också upptäcka magin med Augustinus Bader och TFC8®? Spana in allt från varumärket här.
Gåva
Augustinus Bader
1 600 kr
Gåva
50ml 30ml
Augustinus Bader
820 kr
Gåva
Selling fast
50ml 30ml
Augustinus Bader
820 kr
Gåva
50ml Nomad Refill (50ml)
Augustinus Bader
2 350 kr

Produkter från artikel