Förenkla din lockiga hårvårdsrutin med Curls & Coils från Maria Nila
2023-09-07

Ge dina lockar en återfuktande boost med den nya hårvårdsserien Coils & Curls från Maria Nila. Det är en skräddarsydd serie för alla med lockigt hår och består av fem produkter som är gjorda för att återfukta, ge glans och väcka liv i trötta och livlösa lockar.

Låt oss spana in nyheterna närmare.

Budskapet är enkelt: det ska vara lätt men effektivt att vårda lockigt hår. Vid den första lanseringen bestod serien av produkterna Co-wash, Finishing Treatment Masque och Oil in Cream där fokus är på tvätt och första steget i stylingrutinen.

Co-wash står för conditioner wash vilket alltså är ett tvättbalsam vars uppgift är att skonsamt rengöra utan att torka ut. Efter tvätt appliceras inpackningen Finishing Treatment Masque för att tillföra håret intensiv näring. Fördela den jämnt och låt verka mellan 3-15 minuter innan du sköljer ur. Applicera sedan deras kräm Oil in Cream i blött hår, då lockarna är som mest definierade, för ett så frissfritt resultat så möjligt. 

Alla tre produkter innehåller sheasmör, avokado- och nyponolja och E-vitamin för att skydda och stärka lockarnas elasticitet. 

 

Den andra delen av lanseringen, och de allra nyaste produkterna i serien, är deras vårdande stylinggels Curl Definers som ska användas som ett sista steg i din rutin. De kommer i två versioner där Weightless Curl Definer ger en lättare stadga och passar de med vågigt till lockigt hår, medan Luscious Curl Definer, är en rikare gel hårdare stadga som passar alla locktyper.

Applicera den valda gelen i vått hår med fokus på topparna. Krama sedan håret uppåt för att definiera lockarna innan du torkar håret med en diffuser. När det är helt torrt kan du krama igenom lockarna igen med händerna för att ge dem en mjukare känsla.

Nyckelingredienserna i de två gelsen är bland annat återfuktande hyaluronsyra, glycerin och Aloe Vera för extra glansiga och hållbara lockar. 

Spana in mer från Maria Nila här.

339 kr
Great Deal
Maria Nila
Tillfälligt slut
207 kr Rek.pris 259 kr
100 ml 350 ml
Maria Nila
Tillfälligt slut
149 kr

Produkter från artikel