Förebygga ålderstecken i solen

Förebygga ålderstecken i solen

Vi har sagt det innan och vi säger det igen: hela 80 procent av hudens förtida åldrande är ett resultat av de skadliga effekterna av UVA- och UVB-exponering. Man kan alltså inte vara för noga med att skydda sin hud mot solen. Som tur finns det en rad olika solskyddsprodukter att välja mellan och långt borta är de dagarna effektivt solskydd var synonymt med ett tjockt lager zinkkräm på näsan. Vi valde ut våra absoluta favoriter med högt solskydd. Perfekt för dig som vill ha ordentligt skydd med en viktlös känsla. 

Dermaceutic Derma Defense

En riktig all-in-one hjälte. Denna DD cream har en trippelfunktion: det är en dagkräm som återfuktar, skyddar och jämnar ut hudtonen. Huden får en fin lyster och jämnare hudton, och med SPF 50 kommer du älska denna året runt! Den finns i två olika nyanser som passar phototyp 1-4.

Dermaceutic Sun Ceutic Tinted

Sun Ceutic Tinted  är en mjukgörande solskyddcreme som hjälper till att motverka uppkomsten av pigmentfläckar och förhindrar förtida hudåldrande på grund av UV- strålning. Det kraftfulla filtret ger ett högt solskydd, 50+, och innehåller både minerala och fysikaliska filter. Det skyddar effektivt mot både UVA och UVB-strålar och det  naturliga mineralpigmentet ger huden en fin lyster. I Sun Ceutic Tinted finns också en kraftfull stamcellsstimulator samt reparerande ingredienser så som hyaluronsyra  och aloe vera.

Shop the article

Dermaceutic Sun Ceutic SPF50+ Tinted (50ml)
Dermaceutic Sun Ceutic SPF50+ Tinted (50ml)

420 kr 525 kr Rek.pris 

0
Dermaceutic Derma Defense SPF50 (40ml)
Light Tint Medium Tint
Dermaceutic Derma Defense SPF50 (40ml)

276 kr 345 kr Rek.pris 

4

Share