För dig som inte kan använda retinol eller c-vitamin
2024-05-23
Drömmer du om en hud med spänst av retinol och lyster av C-vitamin, men din hud är känslig för starka syror? Vi guidar dig genom två virala favoriter från Caudalie, som gör jobbet.

Du har säkert inte missat Resveratrol-Lift Instant Firming Serum och Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum från Caudalie – två trendande TikTok-favoriter om gör underverk för huden. Vi guidar dig genom de virala produkterna och hur du använder dem.En av de främsta skälen till att många undviker retinol, även om denna populära ingrediens kan vara en mirakelkur för att vända tecken på åldrande, så tål inte alla hudtyper ett så kraftfullt vitamin.

Resveratrol-Lift Instant Firming Serum är perfekt för dig som inte kan använda retinol men ändå söker liknande resultat. Förutom att serumet inte irriterar huden, är det faktiskt mer effektivt än retinol. En kraftfull blandning av resveratrol, en antioxidant från rödvin, och fuktbindande hyaluronsyra. Denna unika kombination stramar åt och lyfter huden samtidigt som den ger intensiv fukt. Resultatet? Minskat synliga ålderstecken, ökad lyster och en fastare hud.Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum är en banbrytande serum, skräddarsydd för att ge dig en strålande och jämn hudton. Berikad med vinäger från druvor och lugnande botaniska extrakt arbetar detta serum djupt för att korrigera ojämnheter, reducera synligheten av mörka fläckar och ge huden en jämnare och mer ungdomlig lyster. Den lätta och snabbabsorberande formulan gör den till en idealisk daglig hudvårdsbehandling, perfekt för att uppnå en klar och strålande hud.

Så använder du Resveratrol-Lift Serum och Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum:

1. Kombinera: Om du vill använda båda dessa serum så kan du kombinera dem genom att använda en på morgonen och en på kvällen.

2. Applicera serumet: Ta en liten mängd serum och fördela det jämnt över ansiktet och halsen. Massera försiktigt in serumet med cirkulära rörelser tills det har absorberats helt.

3. Använd dagligen: För bästa resultat, använd serumet morgon och kväll som en del av din dagliga hudvårdsrutin. Kom ihåg att följa upp med en fuktighetskräm och solskydd på dagen.

4. Upprepa: Fortsätt att använda dem regelbundet för att upprätthålla och förbättra resultatet över tid.
570 kr

Produkter från artikel