Få nytt glow med Omoroviczas lyxiga spaserie

Om du är ute efter en strålande lyster som kommer inifrån gäller det att satsa på rätt hudvårdsrutin. Omorovicza kombinerar de bästa traditionerna från Budapests finaste spa med den senaste vetenskapen för att ge oss hudvård utöver det vanliga. Redan för 2000 år sedan upptäcktes de helande effekterna som det ungerska källvattnet hade. Med hjälp av ett ungerskt nobelprisvinnande laboratorium för att skapade Omoroviczas grundare en anti-aging serie baserat på signaturingrediensen Healing Concentrate, fullt näringsrika mineraler som förekommer naturligt i vattnet.

Missa inte nyheten Gentle Buffing Gelee, en exfolierande rengöringsgel som lägger grunden för en strålande hy. Spana in hela den lystergivande rutinen nedan!

Nyhet! Hälsosam lyster med Gentle Buffing Gelee

Hemligheten bakom en hy som strålar inifrån och ut stavas exfoliering. Med Omorovicza nylansering Gentle Buffing Gelee kan du skonsamt bli av med både döda hudceller och orenheter. Den lyxiga ansiktsrengöringen är skonsam nog att användas dagligen, utan att torka ut eller irritera huden. Makeup och smuts smälter bort samtidigt som den milda peelingen varsamt skrubbar bort döda hudceller. När gelen kommer i kontakt med hud och vatten förvandlas den till en härligt skum som är enkelt att jobba med. Efter rengöringen känns huden silkeslen med en hälsosam glöd.

Lyxigt återfuktande rutin i tre steg

Nästa steg efter rengöring är serum. C-vitamin är känt för att ge ny lyster till huden. Daily Vitamin C Serum återställer din huds styrka med en kraftfullt lystergivande formula som motverkar pigmenteringar och ålderstecken. Den lätta serumcremen sjunker omedelbart in i huden för en hälsosam, ungdomlig utstrålning.

Missa inte att boosta det känsliga ögonområdet. Illumineye C är berikad med vitamin C, A och E för att ljusa upp, släta ut och återfukta huden. Den sammetslena cremen trollar bort mörka ringar och puffighet samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras. Din blick blir omedelbart mer vaken!

Få vackert glow med hjälp av rubiner! Illuminating Moisturiser fyller inte bara på din hud med massor av fukt som varar hela dagen – huden får dessutom en lystrig boost av rubiner som verkar för att minska synliga rynkor. Återfuktning är nyckeln till en frisk och strålande hy och den här bästsäljaren ger dig en underbart mjuk hud. Äppelpektin och plommonmandelolja hjälper till att ge en långvarig fukt och smidighet. Utmärkt för dig med torr, kombinerad, normal eller känslig hud.

1 124 kr
Nyhet
250 kr
Omorovicza
1 050 kr

Produkter från artikel