Få en naturlig och fräsch ton med self tan-favoriterna från Estelle & Thild
2022-06-03
Estelle & Thild är det veganska och ekologiska superbrandet som erbjuder hudvård- och skönhetsprodukter som gör skillnad!

Nu när sommaren äntligen är här är det hög till att säkra en solkysst nyans. Här är är self tan-hjältarna från Estelle & Thild som skapar ett naturligt och fräscht brun-utan-sol-resultat.Self-Tan Bronzing Mousse – för en vackert solkysst nyans

Denna doftfria brun-utan-sol-mousse är ett måste inför årets soliga årstid! Se till att säkra brännan på ett säkert och enkelt sätt med denna hjälte som är ekocertifierad och vegansk. Inget kan stoppa dig tack vare produkten som snabbt torkar in och är enkel att applicera.

Upplev resultat som anpassar sig efter din hudton och gradvis utvecklas under 4-6 timmar för det perfekta gyllene resultatet!The perfect bronzed glow med Self Tan Drops

Nu är en naturligt solkysst hudton bara ett klick bort! Med dessa koncentrerade brun-utan-sol droppar, som du blandar med din dagliga ansiktskräm, bygger gradvis upp din färg vilket gör det enklare än någonsin att skräddarsy ditt resultat!

Låt fler droppar av denna favorit ge det perfekta bronzade glowet istället för solens skadliga strålar. Boostad med hyaluronsyra och lugnande ekologisk aloe vera återställer du hudens fuktnivåer samtidigt som du får en bronzig ton.
Estelle & Thild
Tillfälligt slut
311 kr Rek.pris 369 kr
399 kr

Produkter från artikel