Exfoliera huden varje dag med Dermalogica
2022-09-16
Vi vet att det låter otroligt, men Daily Microfoliant och Daily Superfoliant från Dermalogica är faktiskt skonsamma nog att användas varje dag. Dessa exfolianter har en unik pulverformula som möjliggör exakt dosering och som aktiveras vid kontakt med vatten. Nyfiken på att lära dig mer om produkterna och veta vilken som passar dig bäst? Läs vidare så guidar vi dig till rätt val.Dermalogica Daily Microfoliant är perfekt för dig som med en mild exfoliering vill få lyfta fram en ny lyster till huden. Enzympulvret innehåller papain och salicylsyra, som mikrofolierar hudytan och löser upp döda hudceller. Riskli och risextrakt mikrofolierar hudytan och gör det lättare för det lystergivande och pigmentutjämnande komplexet av lakritsrot och grapefukt att sjunka djupare in i huden. Resultatet blir en oemotståndligt mjuk hud med massor av lyster.

Så här gör du: Häll ut en liten mängd pulver i ordentligt blöta händer, massera händerna mot varandra och tillsätt mer vatten tills du har en vit mousse utan korn. Massera på rengjord hy i 1–2 minuter, utan att låta produkten torka till. Kan även användas försiktigt runt ögon och mun. Skölj av med ljummet vatten.Dermalogica Daily Superfoliant är en högaktiv pulverexfoliering som bekämpar de faktorer som påskyndar hudens åldrande, och passar därför dig som vill hålla bort ålderstecken. Produkten innehåller aktivt kol, niacinamid samt en trio av kraftfulla enzymer; papain, lipas och subtilisin. Ingredienserna stärker hudcellerna, avlägsnar döda hudceller, verkar talgreglerande och antioxidativt samt avlägsnar skadliga, luftförorenande partiklar från huden.

Så här gör du: Dosera en liten mängd pulver i våta händer, tillsätt mer vatten och lös upp pulvret tills den uppnått en krämig konsistens. Applicera på rengjord hud och massera in i några minuter, undvik ögonområdet. Skölj av. Ifall du har känslig hy rekommenderar vi att du använder peelingen varannan dag tills huden vant sig.
Great Deal
Gåva
Selling fast
75g 13g
Dermalogica
159 kr Rek.pris 195 kr
Great Deal
Gåva
57g 13g
Dermalogica
215 kr Rek.pris 225 kr

Produkter från artikel