Enklare rutin med Malin+Goetz
2021-03-18
Produkter som kombinerar pålitliga, naturliga ingredienser med avancerad teknologi, det är Malin+Goetz filosofi. Framtaget för att passa de mest känsliga hudtyperna för att i slutändan kunna erbjuda något som passar de flesta. Skonsamt och enkelt att använda, men fortsatt effektivt.Naturliga ingredienser möter avancerad teknik.

De noggrant utvalda naturliga ingredienserna har använts i hundratals år och är både beprövade och säkra. För att göra slutresultatet än mer effektivt används avancerad modern teknologi. Slutresultatet blir produkter med bevisade resultat som fungerar utmärkt till en känsligare hudtyp.Upptäck hela sortimentet.

Malin+Goetz erbjuder mer än hudvård. Upptäck omtyckta Peppermint Shampoo, ett balanserande schampo som med aminosyror rengör utan att torka ut. En annan populär produkt är Eucalyptus Deodorant som med extrakt från eukalyptus gör att oönskade dofter neutraliseras. Missa inte det handtillverkade ljuset Bergamot Candle med en uppfriskande och avslappnade doft som får ditt hem att dofta ljuvligt.
546 kr Rek.pris 605 kr
Great Deal
73g Travel 28g
143 kr Rek.pris 149 kr

Produkter från artikel