Effektiv och skonsam styling med BaByliss Super Styler
2023-09-07

Gillar du att värmestyla håret och är ute efter ett verktyg som kan ge dig både rakt, vågigt och lockigt hår med massor av glans? Då behöver du inte leta längre: BaByliss Super Styler ger dig allt det, samtidigt som den dessutom är skonsam på håret. Låt oss ta en titt på det multifunktionella verktyget.

Gemensamt för riktigt bra värmeverktyg och framför allt plattänger är en jämn värmefördelning och effektivitet även vid lägre temperaturer. BaByliss SuperStyler levererar på bägge fronter; Den banbrytande Micro Heating Matrix™-värmetekniken skapar en jämn värmespridning över de kemiskt belagda plattorna, utan varken kalla partier eller så kallade hotspots. Detta gör stylingen både effektiv och mer skonsam för håret, eftersom du inte behöver styla samma hårslinga flera gånger. Välj mellan fem olika värmeinställningar (upp till 200°C) för en värme som passar ditt hår och önskat resultat.


View this post on Instagram

A post shared by BaByliss (@babyliss)

Vi älskar när produkter kan användas för flera olika syften, och det gäller såklart även verktygen vi använder. Ett stylingverktyg som är enkelt att både platta och locka håret med är givet på vår topplista; Tack vare Super Stylerns rundade hölje kan du enkelt skapa allt från lätt böjda toppar till strandvågor och elastiska lockar, utan att det blir veck efter plattången.

Är du ute efter något annat stylingverktyg? Spana in allt från BaByliss här.

Great Deal
BaByliss
1 020 kr Rek.pris 1 299 kr

Produkter från artikel