Effektiv anti-aging i tre steg med Lancôme
2023-03-29
Säg hej till Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream – den nya fuktkrämen från Lancôme som ger synlig effekt på rynkor, slapphet och pigmentfläckar redan efter en vecka. Tillsammans med övriga produkter i Rénergie-serien kan du enkelt skapa en hudvårdsrutin som jobbar på ålderstecken i varje steg.


Steg 1: Serum

Börja hudvårdsrutinen med Rénergie H.C.F. Triple Serum för förbättrad hudkvalitet lager för lager. Det patenterade serumet kombinerar tre olika formulas som jobbar med olika åldersrelaterade tecken i huden. Det första lagret innehåller hyaluronsyra som återfuktat och ökar fastheten i huden. Det andra lagret kombinerar c-vitamin och niacinamid, som signifikant reducerar synligheten av rynkor och fina linjer. Slutligen jobbar ferulinsyra på pigmentfläckar och ojämnheter i hudtonen.


Steg 2: Ögonkräm

Huden kring ögonen är ofta den första att visa tecken på åldrande, och för det ömtåliga området är Rénergie Yeux det ultimata valet. Ifall du tidigare gillat dagkrämen Rénergie Yeux Multi-Lift så kommer du fullkomligt älska denna kräm. Den fräschar upp ögonkonturerna, stramar upp ögonlocken och minskar synligheten av mörka ringar.

Steg 3: Fuktkräm

Stjärnan i det avslutande steget av hudvårdsrutinen är den påfyllningsbara anti-aging krämen Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream. Formulan består av bland annat återfuktande hyaluronsyra, 300 olika slags peptider som jobbar på fastheten och elasticiteten i huden samt super-ingrediensen niacinamid som bidrar till en jämnare hudton. Har du tidigare använt Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Cream? Då vill du inte missa denna.

Spana in alla produkter i Lancômes resultatinriktade hudvårdssortiment här.
Gåva
1 114 kr Rek.pris 1 485 kr
Gåva
Lancôme
Tillfälligt slut
499 kr Ord. pris 665 kr
Gåva
Refill 50 ml
Lancôme
Tillfälligt slut
683 kr Ord. pris 910 kr

Produkter från artikel