Editor's choice: våra grooming-favoriter!

Editor's choice: våra grooming-favoriter!

Skönhet brukar vara en kvinnodominerad domän men under de senaste åren har grooming fått allt större fokus och manscaping har blivit en naturlig del av vardagen för många killar. Att hitta rätt i produktdjungeln kan dock ibland vara svårt.  För att hjälpa dig i jakten efter de bästa grooming-produkterna har vi listat de produkterna som helt enkelt gör vardagen snäppet enklare, roligare och snyggare!

För din kropp: Jack Black Turbo Wash

Uppfriskande kroppsrengöring som passar perfekt efter ett träningspass. Rengöringen innehåller eucalyptus och rosmarin som minskar bakterier på hudytan, vilket gör denna duschgel ett toppenval för alla killar som lätt får blemmor på kroppen!

Rengör ansiktet: Bulldog Original Face Wash

Antioxidantrik, naturlig och skonsam rengöringsgel som tar bort smuts utan att torka ut huden! Fungerar perfekt även innan rakning då den mjukar upp skäggstråna, vilket minskar friktion och gör rakningen mer behaglig.

Återfukta: Recipe For Men Under Eye Gel

Önskar du dig ett lite piggare utseende under de mörka vintermånaderna är denna ögonkräm ditt bästa val. Krämen har en härlig gelkonsistens som lämnar en svalkande känsla och motverkar både svullnader och mörka ringar. Vårt tips är att alltid förvara krämen i kylen för att säkerställa en superuppfriskande känsla!

Fixa håret: American Crew Pomade

En riktig klassiker! Detta vattenbaserade hårvax passar perfekt för dig som vill ha en klassisk wet look -frisyr med hög glans! Passar även för alla killar med lockigt hår!

Shop the article

Jack Black Turbo Wash Energizing Cleanser (295ml) Y

Share