Editor's choice: hot this year

Editor's choice: hot this year

2017 är här men har du koll på trenderna? Vi vet vilka trender du ska hålla lite extra öga på! Läs om våra favoritlooks och lär dig hur du fixar dem hemma!

Metal muse

Metallnyanser är utan tvekan det mest effektiva sättet att få ögonen att poppa och tar din stil till en ny nivå på en sekund. Just nu ser vi mycket djärva metallskuggor på catwalken men en lite mer diskret version av denna trend-look passar även till vardagen: applicera NYX Liquid Crystal Liner längs med fransraden gärna med en kraftig vinge så får du en klassisk look med en modern touch. 

Glossy, glossy

Matta läppar var den absolut hetaste trenden 2016 men nu går vi mot glansigare tider! Lancôme Juicy Tubes Gloss ligger helt rätt i trenden och ger precis lagom mycket glans utan att ge klibbig känsla.

Get it straight

Superdefinierade ögonbryn sågs flitigt i både Instagram och Youtube under förra året. Den nya trenden är mycket mindre tidskrävande och kommer att göra alla oss morgontrötta beautylovers glada. Nu är det nämligen mer än okej att rocka lite rakare, naturligare bryn. Kamma brynen igenom med Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel och fyll i eventuella luckorna i brynen med en penna eller puder och du är good to go!

Shop the article

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel
Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel

245 kr 235 kr Rek.pris 

3

Share