Dina hårdrömmar förverkligade

Dina hårdrömmar förverkligade

Vi har varit i branschen i över tio år och hunnit testa så gott som allt. Och när vi säger allt så menar vi verkligen allt. Att hitta den perfekta rutinen är dock lättare sagt än gjort och därför vände vi oss till er. För ett år sedan bad vi er att drömma en liten dröm för oss och nu, 12 månader senare, är era drömmar äntligen här: Soft Spot är en vegansk hårvårdsserie gjord utifrån era önskemål.

Vetenskapen.

Vi frågade och ni svarare. Ni drömde om silkesmjukt hår, medvetna ingredienser och stilrena förpackningar. Eftersom ert ord är vår lag, gjorde vi just detta. Vi tog fram en vegansk hårvårdsserie som är fri från parabener och sulfater tillverkad här i Sverige. Soft Spot innehåller endast vattenlösliga silikoner och gör håret lent som silke med hjälp av arganolja.

Känslan.

Ni drömde om en hårvårdsserie som Soft Spot boostar håret med fukt och näring utan en tung känsla. Du får starka, mjuka, glansiga längder och en härligt lätt och luftig känsla i hårbotten. En liten varning är dock på plats: topparna blir så mjuka att du kommer att vilja känna på dem ungefär hela tiden.

Rutinen.

Tvätta håret med Soft Spot Shampoo för att rengöra håret utan att torka ut det. Applicera sedan Soft Spot Conditioner i längderna och låt verka i 2–5 minuter. Skölj noggrant och njut av silkesmjukt hår med en nästintill övernaturlig glans och en doft lika varm och omfamnande som en sommarkväll.

Shop the article

Share