Din guide till en spänstigare hy med Gua Sha och Face roller
Det är på tiden att unna din hud lyx! Så varför inte ha härliga hemma-spa-stunder? Genom att använda gua sha sten och face roller av äkta rosenkvarts i din rutin masserar du enkelt huden och ökar dess blodcirkulation, cellförnyelse, elasticitet och produktion av kollagen. Scrolla vidare för att lära dig om de trendiga skönhetsverktygen som just nu är på kampanj!
Reducera svullnad snabbt

Rosenkvarts stenen är känd för sin påstådda förmåga att skjuta upp tecken på åldrande. Vid regelbunden användning av face roller och gua sha sten är resultatet en glowig och spänstigare hud.

Så använder du en face roller:

Reducera svullnad effektivt med Bangerheads face roller. Använd morgon och kväll i 5-10 minuter tillsammans med ditt serum. Rulla alltid från mitten av ansiktet, utåt samt uppåt – aldrig fram och tillbaka. Avsluta varje drag mot sidan av ansiktet för att hjälpa att dränera lymfarna.Skulptera och framhäv önskade drag

Hur använder du en gua sha? Tillsammans med ditt favoritserum eller olja använder du din gua sha morgon och kväll i 5-10 minuter. Vinkla stenen i en 45-gradig vinkel med ett lätt tryck. Börja med nacke, hals och käkar och jobba dig upp mot öronen, på kindbenen och i pannan. Alla sidor av verktyget kan användas och du masserar alltid uppåt och utåt.

Kombinera användningen av face rollern och gua sha för bästa resultat och upplevelse. Just nu har vi kampanj på produkterna som maximerar din hudvård!
-23%
298 kr Ord. pris 388 kr (-23%)
-26%
Selling fast
140 kr Ord. pris 189 kr (-26%)
-21%
Selling fast
Bangerhead
158 kr Ord. pris 199 kr (-21%)

Produkter från artikel