Din signaturdoft från Giorgio Armani
2023-09-21

Är du ute efter en ny parfym? Giorgio Armanis parfymer bjuder på allt från romantiska blommiga toner till friska, träiga och kryddiga dofter. Vi guidar dig genom favoriterna så att du kan hitta rätt.

Giorgio Armani modehus är känt för sina minimalistiska snitt och samtidigt detaljrika inslag - en estetik som även återspeglas i deras parfymer. Genom åren har en mängd ikoniska dofter lanserats, vilka alla bär på sin unika charm. Från romantiska blommiga till fräscha, träiga och kryddiga kompositioner - det finns något för varje smak. Scrolla vidare för att hitta din favorit.

Blommiga dofter

Sì Eau de Parfum: Originalversionen av "Sì" med en blommig hjärtnot av fresia och en bas av trä och vanilj. Chic, överdådig, intensiv och mjuk på en och samma gång.

Sì Passione Eau de Parfum: En kraftfullare och mer sensuell tolkning av Sì med starka blommiga noter. Doften kombinerar vanilj med blommor från ros, heliotrop och jasmin.

Si Passione Eclat De Parfum: Fruktigt blommig version med ett kraftfullt svartvinbärsaccord, ros och vit mysk som utstrålar självsäkerhet och femininitet.

Ocean Di Gioia Eau de Parfum: En feminin variant av Acqua di Gio som hyllar havet med vattenjasmin, liljekonvalj och akvatiska toner.

My Way Eau de Parfum: Den ursprungliga versionen av kollektionen My Way är en klassiskt blommig doft med noter av apelsinblomma, tuberos, jasmin, cederträ och vit mysk.

My Way Intense Eau de Parfum: En mer intensiv version av originalet där varma blomnoter möter beroendeframkallande tränoter och vanilj.

My Way Parfum: Pudrigt blommig doft med en intensitet som varar länge. En intensiv och träig bukett möter tuberos och iris.

Code Femme Eau de Parfum: En varm blommig doft som förför dina sinnen med mjuk apelsinblom, fräsch ingefära och sensuell honung samt sandelträ.

Friska dofter

Acqua di Gioia Eau de Parfum: Originalversionen av "Acqua di Gioia" med friska noter av mint och citron. Doften har hjärta av jasmin och avslutas med varmt cederträ.

Acqua di Giò Eau de Toilette: Ikonisk maskulin doft med akvatiska, aromatiska karaktärer. Bergamott, neroli och grön mandarin möter rosmarin, persimon och varm patchouli.

Kryddiga dofter

Stronger With You Eau de Parfum: Maskulin kryddig doft med kardemumma, rosépepparkorn och viol. I det aromatiska hjärtat återfinns salvia och basen består av vanilj, cederträ och kastanj.

Acqua di Giò Parfum: Havnoterna från klassiska Acqua di Giò får här ytterligare intensitet med mystiska toner av rökelse. Noter av geranium, rosmarin och salvia möter trä och patchouli.

Träiga dofter

Acqua di Giò Profondo: Utgår ifrån originalet men utforskar havets marina intensitet ytterligare. Friska, salta akvatiska noter och citrus möter varma trätoner och mysk.

Code Parfum: Utifrån den ursprungliga Code har en stark men också känslig doft skapats. Den träiga, aromatiska och sensuella identiteten är bevarad men ger ett mer kraftfullt intryck.

Refill

En win-win för både miljön och din plånbok. Armani ligger definitivt i framkant när det kommer till refiller. I stället för att köpa en helt ny parfym när din favorit är slut så kan du i stället köpa en så kallad refill. Varför gör man då detta? Jo, förutom att de är snällare mot plånboken så är det mer miljövänligt.

Upptäck hela Giorgio Armanis sortiment här.

Great Deal
50ml
Armani
Tillfälligt slut
870 kr Rek.pris 1 100 kr
Great Deal
125 ml Refill 150 ml
936 kr Rek.pris 1 250 kr
Great Deal
30 ml 50 ml
Armani
683 kr Rek.pris 1 000 kr
Great Deal
30ml 50ml
575 kr Rek.pris 775 kr
50ml 75ml
986 kr Rek.pris 1 300 kr
Great Deal
50 ml 100 ml
880 kr Rek.pris 1 100 kr
Great Deal
30 ml 50 ml
829 kr Rek.pris 1 000 kr
Great Deal
100ml 50ml
Armani
686 kr Rek.pris 1 000 kr
Great Deal
90 ml 30 ml
766 kr Rek.pris 1 100 kr
Great Deal
100 ml 50 ml
943 kr Rek.pris 1 150 kr
Great Deal
50 ml 30 ml
Armani
870 kr Rek.pris 1 200 kr
Great Deal
30ml
550 kr Rek.pris 1 000 kr

Produkter från artikel