Därför behöver du peptider i din hudvårdsrutin
2024-03-14
Upptäck hemligheten bakom synligt fastare hud och strålande lyster med Biotherms Blue Peptides Uplift-serie. Vi guidar dig genom favoriterna och vad de gör.Den innovativa serien kombinerar signaturingredienser som Life Plankton med kollagenpeptid-fraktioner för att motverka synliga ålderstecken och främja hudens förnyelse. Peptiderna är små men kraftfulla proteiner som spelar en avgörande roll i att bevara hudens ungdomliga lyster och elasticitet. Genom att penetrera djupt in i huden stimulerar peptider produktionen av kollagen och elastin, vilket bland annat till bidrar till att minska rynkor och förbättra hudens spänst.Blue Peptides Uplift Cream
Njut av den lyxiga känslan av fastare och strålande hud med Blue Peptides Uplift Cream. En fuktgivande och uppstramande dagkräm – perfekt för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Använd den dagligen, efter rengöring och toning för att återfukta och ge huden mer spänst och lyster.

Blue Peptides Uplift Cream SPF30
Liknande den vanliga Blue Peptides Uplift Cream, har denna solskyddsfaktor SPF30. Vilket gör den idealisk för dagligt bruk, särskilt om du vistas mycket utomhus eller om du vill skydda din hud mot uv-strålar.Blue Peptides Uplift Rich Cream
Denna kräm är en rikare och mer intensiv version av Blue Peptides Uplift Cream, perfekt för dig med torr hud som behöver extra fukt. Använd den som en nattkräm för att vårda och ge näring över natten.

Blue Peptides Uplift Night Cream
Detta är en speciellt formulerad nattkräm som arbetar under natten för att återställa och förbättra hudens elasticitet och fasthet med hjälp av peptider och den röda algen rodophycea som skördas längs med Atlantkusten. Applicera den på rengjord hud, efter ditt serum, innan du går och lägger dig.Ute efter något annat? Upptäck allt från Biotherm här.
Great Deal
870 kr Rek.pris 1 050 kr
Great Deal
808 kr Rek.pris 975 kr
Great Deal
808 kr Rek.pris 975 kr
Great Deal
734 kr Rek.pris 1 050 kr

Produkter från artikel