Därför behöver du dubbelrengöra huden
2023-03-16

Dubbelrengöring, alltså att rengöra huden två gånger, börjar bli ett etablerat fenomen. Men vad är egentligen syftet bakom? Babor är med den ikoniska rengöringsoljan HY-ÖL och tillhörande boosters en av pionjärerna när det kommer till dubbelrengöring, och nu har produkterna fått nya namn och förbättrade innehåll. Vi guidar dig kring detta omtalade ämne och hjälper dig välja den bästa rengöringskombon för din hy.


HY-ÖL-oljans ikoniska innehåll förblir oförändrat, och är den perfekta förstarengöringen för alla hudtyper. Genom att först rengöra med en olja löser man enkelt upp makeup, smuts och solskydd från huden, så att efterföljande rengöring kan jobba mer specifikt på att förbättra huden. Massera in oljan på torr hud, på ansikte, hals och dekolletage tills makeup och solskydd lösts upp. Låt oljan sitta kvar medan du applicerar nästa produkt:


I dubbelrengöringen nästa steg väljer du en av Babors Phyto HY-ÖL Boosters, beroende på vilka unika behov just din hud har. Dessa jobbar djupare ner i huden och förser den med ingredienser för specifika hudtyper. Hydrating Booster passar dig med fuktfattig hud, medan Calming Booster rekommenderas till dig med känslig hy. Till dig med kombinerad eller fet hudtyp rekommenderar vi Balancing Booster medan du med en mognare hudtyp hittar din bästa match i Reactivating Booster. För bästa rengöringseffekt ska valfri Booster masseras in i huden tillsammans med HY-ÖL så att en emulsion formas. Tillsätt lite ljummet vatten så att ett mjölkigt serum skapas innan du sköljer av allt huden helt. Använder du mycket smink eller vattenfast mascara som envist sitter kvar? Då rekommenderar vi tvåfas-rengöringen Eye & Heavy Make Up Remover för att bli av med de envisa sminkresterna. Babor erbjuder även djuprengörande Deep Cleansing Foam samt två exfolierande produkter som du med fördel kan använda när huden är i behov av djupare rengöring. Gentle Peeling Cream exfolierar skonsamt med små peelingkorn medan Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser är en 2-i-1 rengöring och enzympeeling som exfolierar med hjälp av kaolin.

Nyfiken på mer produkter från Babor? Spana in det effektiva produktsortimentet här.

Babor
Tillfälligt slut
156 kr Rek.pris 219 kr
Great Deal
177 kr Rek.pris 249 kr
222 kr Rek.pris 329 kr
Great Deal
177 kr Rek.pris 249 kr
Great Deal
177 kr Rek.pris 249 kr
Great Deal
185 kr Rek.pris 279 kr
184 kr Rek.pris 259 kr
Great Deal
177 kr Rek.pris 249 kr
Great Deal
237 kr Rek.pris 339 kr

Produkter från artikel