Clinique Base Guide
2024-04-11
Utforska Cliniques innovativa foundations som kombinerar det bästa inom hudvård och makeup. Vi går igenom deras unika egenskaper så du kan hitta den som passar bäst för din hud.

Det revolutionerande varumärket Clinique har tagit fram ett brett sortiment av foundations som gör mer än att bara täcka ojämnheter. Cliniques dermatologiskt utvecklade foundations innehåller hudvänliga ingredienser som framhäver din naturliga skönhet samtidigt som de vårdar och förbättrar huden vid varje användning. Vi har satt ihop en guide som hjälper dig att välja rätt foundation för dig och din hudtyp.För en naturlig finish som håller håller hela dagen

Even Better Makeup SPF15 är berikad med aktiva ingredienser som på lång sikt bekämpar pigmentfläckar och ojämn hudton. Den krämiga formulan ger en naturlig och hälsosam lyster samtidigt som du får effektiv täckning i hela 24 timmar. Passar torr till kombinerad fet hy.

Fuktgivande foundation med hög täckning

Har du en torr hudtyp är Even Better Refresh Hydrating and Repairing Makeup perfekt för dig. Här får du en foundation som ger full täckning utan att dölja din naturliga lyster. Den suddar även ut porer och ger en jämnare hudton. Nyckelingrediensen i formulan är hyaluronsyra som återfuktar huden och ger den ett fylligare intryck. Passar en torr hudtyp.Viktlös formula med naturligt glow

Den lätta formulan som Even Better Glow Light Reflecting Makeup har lägger sig sömlöst på huden och ger ett naturligt resultat. Ljusreflekterande pigment ger huden lyster samtidigt som vitaminerna i denna foundation på lång sikt får din hud att stråla inifrån och ut. Passar alla hudtyper, även aknebenägen.

Smart foundation med byggbar täckning

Har du en kombinerad hudtyp? Kolla då in denna foundation. Superbalanced Makeup Foundation har en innovativ formula som anpassar sig efter din hud, och kan både återfukta och absorbera överflödig olja i huden. Den har skir täckning som du kan bygga upp vid behov. Passar dig med kombinerad hudtyp.Foundation och concealer i ett

Med Beyond Perfecting Foundation + Concealer får du två produkter i ett. Denna foundation har en lätt och fuktgivande formula som är rik på pigment, vilket ger ett jämnt och felfritt resultat. Perfekt för att täcka mörka ringar och blemmor. Passar alla hudtyper.

Neutraliserar rodnad och behandlar finnar

Om du har rodnader och finnar i huden, är detta foundationen för dig. Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup är anpassad för att neutralisera rodnad och täcka blemmor. Salicylsyra hjälper dessutom till att behandla finnar och förhindra att nya uppstår. Den oljefria formulan ger en matt men naturlig finish. Utmärkt val för dig som brukar bli glansig under dagen. Passar kombinerade och oljiga hudtyper.

Ultralätt serumfoundation med återfuktande egenskaper

Even Better Clinical Serum Foundation är Cliniques första foundation skapad med deras serumteknologi. Formulan innehåller bland annat hyaluronsyra, salicylsyra och C-vitamin som tillsammans ger intensiv återfuktning till huden samtidigt som de ger en jämnare och slätare hudton. Täckningsgraden kan anpassas från medel till full och huden lämnas med en naturligt satinliknande finish. Passar kombinerad och oljig hy.

Utforska alla Cliniques produkter här.
Great Deal
Cn 58 Fresh Honey Wn 118 Fresh Amber
339 kr Rek.pris 410 kr
Great Deal
Alabaster Ivory
365 kr Rek.pris 495 kr
Last Chance
186 kr Rek.pris 495 kr
328 kr Rek.pris 410 kr
Great Deal
318 kr Rek.pris 425 kr
Last Chance
Cn 08 Linen Cn 10 Alabaster
206 kr Rek.pris 545 kr
Great Deal
Butterscotch Cashew
238 kr Rek.pris 425 kr

Produkter från artikel