Clarins guide: Hitta rätt ansiktsrengöring
2024-03-20
En bra hudvårdsrutin börjar alltid med en ansiktsrengöring, men det kan vara svårt att veta exakt vilken som passar just din hudtyp – låt oss guida dig.

En rengjord hud är A och O när det kommer till hudvård, därför ska din hudvårdsrutin inledas med en ansiktsrengöring – dels för att bli av med makeup och orenheter men också för att produkterna ska kunna absorberas bättre.

Clarins har ansiktsrengöring för alla hudtyper: normal, torr, oljig eller mogen hud. Vi guidar dig genom omtalade klassiker och vårdande bästsäljare – så du kan hitta något som passar dig.Sminkborttagning för ögonen:

Gentle Eye Make-Up Remover
Tar varsamt bort ögonmakeup, även vattenfast mascara, utan att irritera den känsliga huden runt ögonen. Den har en lugnande effekt tack vare ekologiskt alpint gult gentianaextrakt och ekologiskt blåklintsextrakt. Passar alla hudtyper.

Instant Eye Make-Up Remover 
En tvåfasig sminkborttagning som skonsamt avlägsnar ögonmakeup – perfekt för dig som bär kraftig eller vattenfast ögonmakeup. Lämnar huden runt ögonen fräsch och återfuktad. Passar alla hudtyper.

En-stegs ansiktsrengöring:

One-Step Facial Cleanser 
Tar bort smuts, makeup och orenheter i ett enda steg, samtidigt som den lämnar huden återfuktad och mjuk. Med hjälp av apelsin- och moringaextrakt avlägsnar den orenheter och döda hudceller från huden vilken lämnar dig men en strålande hud. Passar alla hudtyper.  

One-Step Gentle Exfoliating Cleanser 
En 3-i-1-rengöring som avlägsnar smuts, makeup samtidigt som den skonsamt exfolierar. Gelen innehåller växtbaserade mikropärlor och förvandlas till ett lätt och krämigt lödder. Passar alla hudtyper.Micellär- och ansiktsvatten:

Hydrating Toning Lotion
Med sin lotionkonsistens är detta uppfriskande ansiktsvatten, rik på återfuktande ekologiskt fikon - och aloevera-extrakt, som skonsamt tar bort dina makeuprester efter vanlig rengöring. Passar normal till torr hy.

Purifying Toning Lotion
Vårdande ansiktsvatten, i lotionkonsistens, som bland annat innehåller älggräsextrakt som bidrar till att reducera överskottstalg. Hjälper till att minimera porer och reducera överflödigt fett utan att torka ut huden. Används efter vanlig rengöring och passar blandhud till fethud.

Soothing Toning Lotion 
Skonsam ansiktsvatten, i lotionkonsistens, som är rik på ekologiskt kamomillextrakt. Utöver att den balanserar hudens bakterieflora och återfuktar så minskar den rodnad och irritation. Passar torr hy.

Cleansing Micellar Water 
Micellärvatten, som innehåller molekyler som drar åt sig smuts och makeup likt en magnet, avlägsnar skonsamt allt från ögon-, läpp- till vanlig makeup samt orenheter. Det behöver inte sköljas av och ger en effektiv rengöring i ett enda smidigt steg. Passar alla hudtyper.Ansiktsrengöring i två steg:

Steg 1: Total Cleansing Oil 
Effektivt löser effektivt upp och avlägsnar alla typer av makeup och orenheter, även vattenfast makeup. Ger en mjuk och återfuktad hud utan att kännas fet. Avsluta med ett ansiktsvatten för din hudtyp. Passar alla hudtyper.

Steg 2: Gentle Renewing Cleansing Mousse 
Skonsamt rengörande mousse som tar bort smuts och orenheter samtidigt som den ger en mild exfoliering med hjälp av AHA-syror från Tamarindens fruktkött. Kombinera med en rengöring för ögonen. Passar alla hudtyper.

Ute efter mer? Upptäck alla Clarins vårdande hudvårdsfavoriter här.
300 ml Refill
325 kr Rek.pris 330 kr
Great Deal
400 ml Refill
229 kr Rek.pris 305 kr
Great Deal
400 ml Refill
225 kr Rek.pris 305 kr
Great Deal
285 kr Rek.pris 295 kr

Produkter från artikel