Brand of the Month: R+Co Bleu
2023-03-02
Det är dags för oss att lyfta nästa varumärke i vår Brand of the Month-serie, och denna månad går priset till hårvårdsmärket R+Co Bleu – den lyxiga, exklusiva lillasystern till hyllade R+Co. Effektiva, hållbara, veganska och cruelty-free: Dessa hårvårdsprodukter vill du inte missa.R+Co Bleu är ett couture-varumärke med hårvårdsprodukter skapade för att användas både i salong och hemma, på alla hårtyper och texturer. Varumärket har som mål att lyfta vardagsupplevelsen av hårvård och samtidigt prioritera hållbarhet. Vill du ge ditt hår samma omsorg och uppmärksamhet som du ger din hud? Då är R+Co Bleu för dig. Varumärket kombinerar lyxig kvalitet och hög prestanda med hållbarhet och ingrediensfokus.Produkterna från R+Co Bleu är formulerade med giftfria ingredienser av högsta kvalitet. Med kombinationen av det lystergivande och stärkande Blue Molecule Complex och mikroinkapslade sockermolekyler som gradvis levererar aktiva ingredienser kan du enkelt återställa hårfibern till sitt bästa jag. Samtliga produkter är färgsäkra och ger UV- och värmeskydd. De hållbara formuleringarna är veganska och cruelty-free, och fria från gluten, parabener, sulfater, mineralolja och petrolatum.


Nyfiken? Hitta dina nya favoriter bland de färgkodade produktfamiljerna:

De blåa produkterna tillhör Essentials-familjen, som är till för dig som helt enkelt vill ta din hårvårdsrutin till en ny nivå med resultatinriktade hårvårds- och stylingprodukter.

Den bästsäljande produktfamiljen från R+Co Bleu är gröna Repair & Moisture, som jobbar extra hårt för att återställa skadat och fuktfattigt hår till sitt ursprungliga, friska tillstånd. Dessa produkter rekommenderar vi alltså för dig med livlöst, torrt hår som lätt går av.

Du med färgat hår kan med fördel välja produkter med röda accenter som tillhör Color-familjen, eftersom de är skapade för att både vårda behandlat hår och ta fram nyanserna i ditt svall samt få de att hålla sig vackra längre.

Om du däremot har ett svall som faller platt eller har fina hårstrån, så rekommenderar vi den lila Volume-familjen, med produkter från rengöring till styling, som tar din frisyr till nya höjder.


Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bangerhead (@bangerhead)

Great Deal
527 kr Rek.pris 659 kr
R+Co Bleu
Tillfälligt slut
629 kr
Great Deal
649 kr Rek.pris 689 kr

Produkter från artikel