Brand of the Month: OUAI
2023-07-26
Upptäck OUAI – skönhetsvarumärket som i kontrast till det något svåruttalade namnet (som för övrigt uttalas "way") fokuserar på enkelhet och effektivitet, utan att tumma på kvalitén. OUAI grundades av den välkända kändisfrisören Jen Atkin och har på kort tid tagit hårvårdsindustrin med storm. De innovativa och väldoftande produkterna med minimalistiska och Instagramvänliga förpackningar pryder badrumsshyllorna hos allt från vanliga konsumenter till medlemmar i Kardashian-Jenner-familjen.

Nyfiken på varför produkterna är så omtyckta? Låt oss ta en närmare titt på några av favoriterna från OUAI.OUAI klev in i skönhetsbranschen med noga kurerade hårvårdsserier för olika hårtyper. Därefter har sortimentet utökats med effektiva stylingprodukter och närande kroppsvård. Efter ett tag på marknaden visade sig kunderna inte bara älska produkternas resultat utan även dess dofter, vilket ledde till att OUAI lanserade parfymer med de omtyckta dofterna.

OUAI är en stor favorit både hos kunderna samt oss på kontoret, och en toppsäljare vi inte kan få nog av är OUAI Hair Oil. Denna mångsidiga olja tämjer friss, tillför glans och näring samtidigt som den skyddar håret mot värmeskador. Den lättviktiga formulan med bland annat afrikansk galangarot, ama- och asiatiska gurkörtoljor kan användas i både fuktigt och torrt hår. Tips: Klicka hem oljan i travel size (13 ml) så har du alltid en lösning tillgänglig när hårtopparna behöver lite extra kärlek.Den limiterade St. Barts-serien är en återkommande storfavorit vars uppfriskande doft av tropiska frukter omedelbart för tankarna till de solkyssta stränderna i St. Barts – Perfekt ifall sista minuten-resan inte blev av, eller om du vill bevara semesterkänslan året om. Seriens Scalp & Body Scrub är en uppiggande exfoliering som kombinerar fina sockerkristaller, kokosolja och probiotika för att försiktigt avlägsna orenheter och lämnar din hud len och strålande. Den vårdar dock inte enbart huden på kroppen, utan ger även näring till hårbotten, vilket främjar en hälsosam hårväxt.

Ute efter något annat? Upptäck alla favoriter från OUAI här.
Selling fast
Selling fast
45ml Travel (13ml)
OUAI
200 kr

Produkter från artikel