Brand of the Month: Memo Paris
2023-05-03
Den här månaden vill vi lyfta det franska parfymhuset Memo Paris. Med sina exklusiva dofter och eleganta flaskor har det Paris-baserade parfymvarumärket tagit skönhetsvärlden med storm. Memo Paris designar sina dofter enligt mottot ”resan är målet” och noterna tar med oss till exotiska resmål jorden runt. Är du redo att drömma dig bort till en helt annan värld?

För att skapa doftminnen av världens vackraste platser har Memo Paris valt ut de mest exklusiva naturliga ingredienserna. Parfymören ges fria händer för att uttrycka sin kreativitet och skapa unika unisex-dofter som återspeglar olika destinationer. Upptäck de olika kollektionerna nedan för att sätta samman din ultimata doftgarderob.


Cuirs Nomades – äventyrliga läderackord

En av Memo Paris bästsäljare är doften Irish Leather, som tillhör kollektionen Cuirs Nomades. Denna doft är perfekt för dig som älskar en varm, kryddig doft med inslag av läder. Enbär och grön mate ger en fräsch karaktär. Om du letar efter något lite mer exotiskt, prova doften African Leather som tar dig till den afrikanska kontinenten. Läderackord, kardemumma och saffran möter blommig geranium i en oemotståndlig mix.


Fleurs Bohèmes – drömlika blomdofter

Ute efter en blommig doft som är något utöver det vanliga? I kollektionen Fleurs Bohèmes finns en rad förföriska blommiga parfymer. Upptäck den mjuka och luftiga Sintra, en lätt gourmetdoft med mysk, apelsinblomma och madagaskarvanilj. Ute efter något mer passionerat? Doften Argentina hämtar inspiration från tangons eldiga värld. Med ros och oud i fokus får du en mörkare och mer mystisk blomdoft.


Graines Vagabondes – en aromatisk botanisk samling

Kollektionen Graines Vagabondes är inspirerad av växtvärlden och innehåller aromatiska botaniska parfymer. Moon Fever EdP tar med oss till en natt på savannen. Här möts pomerans, vetiver och läder. En perfekt doft för kvällen. Dagens favorit är Corfu med soliga noter hämtade från joniska havet. Doften öppnar med en syrlig rabarber, citrus och basilika och utvecklas mot en mjuk och delikat bukett av liljekonvalj och mysk. Corfu är sommarens mest självklara doft.

Memo Paris erbjuder också väldoftande kroppsprodukter som body lotions och duschgeler. Perfekta för att både matcha din parfym och göra din hud mjuk och len. Upptäck allt från Memo Paris här.
MEMO Paris
2 850 kr
2 850 kr
MEMO Paris
2 850 kr
2 850 kr
2 850 kr
2 850 kr

Produkter från artikel