Brand of the Month: Laura Mercier
2023-03-23
Nästa varumärke att bli utvalt till Brand of the Month är Laura Mercier; ett varumärke som erbjuder smink, hud- och kroppsvård men som framför allt är känt för sina prisvinnande basprodukter och setting puder. Laura Mercier var i själva verket den första att introducera en primer till skönhetsmarknaden, och idag är sortimentet fyllt av allt du behöver för att skapa en perfekt basmakeup.

Vi fick besök av Michel Coulombe, en av Laura Merciers globala makeupartister, som visade hur vi i fyra enkla steg kan skapa den perfekta basmakeupen. Se videon där Michel sminkar vår kollega Tamar och läs mer om produkterna nedan.


Fyra steg till felfri basmakeup

Steg 1: Pure Canvas Primer

Det första steget som behövs för en felfri makeup är primer. Genom att applicera en primer skapar du en vårdande bas mellan din hudvård och ditt smink, som skyddar huden under dagen samtidigt som den underlättar appliceringen av sminket och förbättrar dess hållbarhet. Pure Canvas Primer innehåller hudvårdande ingredienser och finns i fem olika varianter: Originalet Perfecting Primer för alla hudtyper, Protecting Primer som skyddar med SPF 30, Blurring Primer som suddar ut stora porer och fina linjer, Illuminating Primer som tillför extra glow till en glåmig hud och slutligen Hydrating Primer som återfuktar huden lite extra för att undvika en kakig foundation. Vill du läsa mer om Laura Merciers primers kan du spana in denna artikel.Steg 2: Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector Créme Teintée

I det andra steget kommer sminket in, och för att få en jämn hy som fortfarande ser naturlig ut rekommenderas Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector. Denna favorit håller huden återfuktad samtidigt som den ger en naturlig lyster som ser ut att stråla inifrån.

Steg 3: Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer

När steg 2 är på plats vänder vi oss till en concealer för att få mer täckning på de partier vi vill dölja, som exempelvis blemmor eller mörka ringar under ögonen. Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer ger, som namnet avslöjar, heltäckande effekt med en viktlös känsla, utan att lägga sig i veck eller smula.

Steg 4: Translucent Loose Setting Powder

Det avslutande steget består av inget mindre än Laura Merciers mest sålda produkt: Translucent Loose Setting Powder. Detta kultförklarade, färglösa löspuder ger huden en silkeslen finish och ser till att sminket håller sig på plats hela dagen, utan att bli torrt, smula eller se oljigt ut.

Tips: Använd Velour Puff för att underlätta appliceringen av pudret, för att få det mer jämnt fördelat och undvika spill.

Redo att ta din makeuprutin till en ny nivå? Spana in Laura Merciers sortiment här.

Translucent Honey
424 kr Ord. pris 530 kr
250 kr

Produkter från artikel