Boosta huden med L:A Brukets nya kroppsserum Firming Body Serum
2023-06-09
Sommaren är här vilket förhoppningsvis innebär en del sol och bad. Det innebär också att det är dags att ge din hud lite extra kärlek efter en dag i solen. Det svenska märket L:A Bruket som erbjuder naturlig och ekologisk hudvård för alla hudtyper har nu lanserat en ny vårdande kroppsbehandling, Firming Body Serum.

Serumet är speciellt utformat för att återfukta huden med en kall och lugnande effekt. Det har en lättabsorberande konsistens som förvandlar serumet från en djupt aromatisk gel till en uppfriskande och lätt vätska när den masseras in över kroppen.

Låt oss spana in några fler av L:A Brukets produkter som vi tror kommer att förhöja din sommarrutin tillsammans med Firming Body Serum. Vem älskar inte en skön skrubb? Sea Salt Scrub avlägsnar skonsamt döda hudceller med en mix av naturligt havssalt och mandelolja. Skrubben mjukar upp och hjälper till att motverka torra fläckar på huden, tänk torra armbågar exempelvis, samtidigt som den stärker huden på lång sikt.Rengör din kropp på djupet med L:A Brukets återfuktande Body Wash som mjukgör kroppen. Med en blandning av eterisk olja av citrongräs och rosmarin som har uppfriskande egenskaper förhöjer den dina sommarkvällar.

Vi får inte heller glömma bort vikten av att smörja in oss efter tvätt eller bad. Njut av L:A Brukets Bodylotion som innehåller mjukgörande sheasmör, kokosolja och kakaosmör och doftar otroligt av bergamott och patchouli.

Alla produkter är COSMOS Certifierade, tillverkade i Sverige, veganska, och unisex.

Upptäck mer från L:A Bruket här.
Great Deal
Gåva
L:A Bruket
Tillfälligt slut
312 kr Rek.pris 390 kr
Gåva
Great Deal
Gåva
450ml (1000ml) Refill
225 kr Rek.pris 250 kr

Produkter från artikel