Boosta huden med fukt – 7 favoriter för alla hudtyper
2023-10-05

Visste du att fuktfattig hud inte är detsamma sak som torr hud? Alla hudtyper behöver fukt för att må bra. Om huden är fuktfattig kan de synas i form av yttorrhet, stramhet eller glåmighet. För dig med fet till kombinerad hud kan det märkas genom att huden blir mer oljig framåt eftermiddagen.

Räddningen för fuktfattig hud är fukt, fukt och mera fukt. Biotherms serie Aquasource är framtagen för att återfukta huden på djupet. Produkterna är boostade med den stärkande signaturingrediensen Life Plankton som förser huden med både fukt och näring. Upptäck sju favoriter för en komplett rutin, välj produkterna som passar din hudtyp.Återfuktande serum
Ge din hud en riktig fuktboost med Biotherm Aquasource Deep Serum. Serumet passar alla hudtyper och ger en intensiv återfuktning på djupet. Den härliga geltexturen sjunker snabbt ner i huden och får den att kännas mjuk och len.

Ansiktskrämer för olika hudtyper
Har du normal till kombinerad hud? Satsa på Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel – en uppfriskande gelkräm med hyaluronsyra som hjälper till att ge huden en fylligare känsla och med mer lyster. Ute efter en ansiktskräm med en lätt men krämig textur? Biotherm Aquasource Cream passar dig med normal till kombinerad hud. Torr hud? Välj den rika dagkrämen Biotherm Aquasource Cica Nutri. Ingredienser som Centella Asiatica hjälper till att lugna och vårda huden. Du får omedelbart mjukare och lenare hud utan vare sig torrhet eller stramhet.

Intensivt fuktgivande nattkräm
Huden förnyas under natten men riskerar också att förlora fukt. Aquasource Night Spa Cream är en intensivt fuktgivande nattkräm för normal till torr hud. Använd den här nattkrämen för att hjälpa till återhämtningen och vakna med härligt återfuktad hud.

Kylande ögonkräm
Biotherm Aquasource Eye Cream är en fuktgivande ögoncreme för alla hudtyper. Den ultralätta gelen har en kylande effekt på ögonområdet. Du kommer att få en mer vaken blick med mindre synliga mörka ringar.

Återfuktande BB-cream
Ute efter makeup med en dos hudvård? Aquasource BB Cream är en återfuktande BB-cream som både vårdar huden och jämnar ut hudtonen. Den lätta formulan passar alla hudtyper och innehåller SPF 15.

Upptäck fler återfuktande favoriter från Biotherm här. 

50ml
455 kr Rek.pris 500 kr
50ml
500 kr
Biotherm
Tillfälligt slut
700 kr
Fair to Medium
Biotherm
Tillfälligt slut
340 kr
388 kr Rek.pris 425 kr
455 kr Rek.pris 500 kr

Produkter från artikel