Boosta din hy med C-vitamin
2021-10-08
Med åren avtar kroppens egen kollagenproduktion, vilket resulterar i att huden blir tunnare, rynkigare och förlorar sin naturliga elasticitet. Att huden åldras är ett faktum men med rätta produkter kan du bromsa åldrandet och behålla din ungdomliga lyster.

Vår favoritrutin just nu kommer från Cicamed. Scrolla ner för att läsa om hur du kan pigga up din hy med hjälp av C-vitamin.Som en energispruta för huden

Serum C är ett skyddande och återfuktande vitaminserum rikt på kraftfulla antioxidanter och effektiva fuktgivare. Serumet innehåller C-vitamin från acerola och stimulerar kollagenproduktionen och ger huden ny spänst. Perfekt för dig som vill ge ett lyft till ansiktskonturerna!

Serumet innehåller även ekologisk aloe vera och hyaluronsyra för att återfukta huden på djupet. Du kommer omedelbart få mer lyster och en hy som ser plumpad ut!Boosta hudbarriären

Hur mår din hudbarriär? Med åldern sker en gradvis försämring av hudens barriär, vilket resulterar i torr hy, rynkor och minskad elasticitet. Vår favoritolja Intense Repair Facial Oil är den perfekta barriärstärkande partnern till Vitamin C Serum. Den är formulerad med kraftfulla antioxidanter som återställer och reparerar hudens skyddande barriär. Den innehåller även sällsynt Omega-7 som verkar anti-aging och revitaliserande. Resultatet är mjuk hy med ny spänst och lyster och vem gillar inte det!
Great Deal
EKO
339 kr Rek.pris 429 kr

Produkter från artikel