Boosta din hudvårdsrutin med favoriter från Exuviance
2023-06-05
Bangerhead får besök av Malin från Exuviance som tillsammans med vår hudterapeut Sandra guidar oss genom Exuviance's fem mest populära produkter och deras egenskaper. Exuviance erbjuder ett brett sortiment av hudvård, som passar alla hudtyper. Experterna berättar vilka produkter som passar bäst för olika hudtyper, som normal, känslig, torr eller kombinerad hy. Se videon och få inspiration till att boosta din hudvårdsrutin.Produkter som nämns:

1. Gentle Daily Exfoliating Pads (känslig hy): Dessa milda exfolierande pads är perfekta för daglig användning. De hjälper till att varsamt avlägsna döda hudceller och förbättra hudens textur. Padsen är indränkta med en generös blandning av fruktsyran PHA som stärker hudens barriär och motverkar ålderstecken samt C- och E-vitamin i kombination med extrakt av grönt te.

– Nyhet! Funkar perfekt för dig med känslig hud. Går att använda både morgon och kväll, sjunker snabbt in i huden. Använd efter ansiktsvatten och innan serum. Perfekt för dig som är känslig men ändå vill använda syra. Innehåller PHA, så funkar att använda hela sommaren.

2. Radiance Serum (torr hy): Detta serum är utformat för att ge huden ett strålande lyster, intensivt återfukta huden och stärka dess skyddsbarriär. Radiance Serum innehåller en kombination av både AHA och PHA som stimulerar hudens cellförnyelse och bidrar till en förbättrad hudstruktur och jämnare hudton med massor av glow.

– Superbra om man är lite torrare i hyn. Återfuktar på djupet, som dryck för huden, lugnar, ger lyster och glow! En riktig klassiker – ”Exuviance på flaska”.

3. Clarifying and Renewing Serum (kombinerad hy): Ett lätt serum speciellt utvecklat för att bidra till en klarare och jämnare hud med ny lyster. Niacinamid tillsammans med Exuviance egenpatenterade teknologi, NeoGlukosamin, verkar utjämnande på pigmenteringar, förebygger uppkomsten av akne och bidrar till att minimera synligheten av förstorade porer.

– Den har snälla ingredienser men jobbar aktivt på huden, tunn i konsistensen och ingen parfym eller doft. Perfekt för kombinerad hud, acne och pigmenteringar.

4. Overnight Transformation Complex (normal / torr hy): Denna nattkräm är utformad för att arbeta under natten när huden återhämtar sig. PHA-syra verkar milt exfolierande medan vitaminer och hyaluronsyra återfuktar. Huden får lyster och en jämnare struktur. Innehåller även lugnande kamomill och lakrits som skyddar huden.

– En av deras bestsellers, en riktig Exuviance must-have! Fantastisk doft och funkar både vinter- och sommartid.

5. Age Reverse + Rebuild-5 Cream (mogen hy, anti age): Denna mångsidiga och härliga kräm har en lätt konsistens, minimerar och motverkar alla ålderstecken, bidrar till förbättrad spänst och volym och ger en upplyftande förnyelse av huden. Den innehåller bland annat Exuviance nya patenterade teknologi MicroDiPeptide229 som främjar förekomsten av kollagen och hyaluronsyra samtidigt som hudens befintliga elastin förbättras.

– Ger en otrolig finish, smooth och smörig konsistens som är enkel att applicera utan att kladda. Ger tillbaka volym i huden och funkar från 30 års ålder eller när du vill börja jobba med anti-age.


Nyfiken på mer? Skapa en fulländad hudvårdsrutin med fler favoriter från Exuviance här.
759 kr
Exuviance
Tillfälligt slut
899 kr

Produkter från artikel