Bekämpa ålderstecken med favoriterna från Lancôme
2024-01-11
Har tidens gång börjat göra sig synlig i huden, eller är du ute efter en hudvårdsrutin som effektivt tar itu med befintliga ålderstecken? Hudåldrande är inget vi kan undgå, men med rätt slags hudvård kan vi bromsa hastigheten i vilken det sker. Vi har spanat in två bästsäljande produktserier från ikoniska Lancôme; en som stärker och skyddar huden när de första ålderstecknen visar sig, och en som effektivt korrigerar befintliga ålderstecken i en mogen hy.Génifique – Återfuktande och stärkande vid de första ålderstecknen

När vi når 20-års åldern börjar de första ålderstecknen ge sig tillkänna. I detta skede är det viktigt att stärka och återfukta huden, och för det är Lancômes Génifique-serie en av våra favoriter.

Advanced Génifique Serum är en av Lancômes absoluta bästsäljare, och fungerar utmärkt som ett första steg in i världen av anti-aging. Berikad med en patenterad sammansättning av pre- och probiotika aktiverar den cellförnyelseprocessen samt stärker mikrobiomen i huden. Dess lätta konsistens absorberas snabbt i huden främjar elasticitet, fasthet och en strålande hy. Serumet fungerar även likt en booster som förbättrar effekten av efterföljande hudvårdsprodukter. Regelbunden användning av Advanced Génifique Serum minskar synbart mängden fina linjer, jämnar ut hudtonen och återställer en ungdomlig lyster. Applicera serumet efter toner och låt sjunka in.

De första ålderstecknen uppkommer oftast kring ögonen – med Génifique Eye Cream håller du det känsliga området återfuktat och fylligt vilket effektivt minskar synligheten av fina linjer.

Fukt i mängder är viktigt för att bibehålla elasticiteten, spänsten och fylligheten i huden. Applicera Génifique Day Cream varje morgon för att säkerställa en silkeslen hud med en härlig lyster. Under natten är hudens förnyelseprocess som mest aktiv, och därför väljer vi oftast en lite rikare, mer näringsrik kräm till kvällsrutinen. Génifique Barrier Night Cream stärker hudens skyddsbarriär och dess mikrobiom med ceramider, pre- och probiotiska extrakt samt hyaluronsyra.Rénergie – Effektiv korrigering av befintliga ålderstecken

För att jobba på redan befintliga ålderstecken i huden behövs mer än bara stärkande hudvård, och det är då Rénergie-serien kommer in. Här hittar vi några riktigt effektiva produkter som jobbar hårt för en märkbart spänstigare och fylligare hud.

Rénergie H.F.C Triple Serum är Lancômes mest effektiva anti-aging serum hittills. Dess innovativa formula kombinerar återfuktande hyaluronsyra, antioxidantrik ferulinsyra och en vitaminrik blandning av c-vitamin och niacinamid i en trippel dos. Dessa arbetar tillsammans för att stärka huden lager för lager. Resultatet blir ökad fasthet och förbättrad hudkvalité, märkbar reducering av rynkor och en signifikant reducering av pigmentfläckar.

Komplettera rutinen med Lancômes Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream som innehåller hela 300 olika slags peptider som visats ha synbar effekt på hudens förnyelseprocess, fasthet och elasticitet. Niacinamid ger en jämnare hudton och -textur medan hyaluronsyra håller huden återfuktad hela dagen. Har du en torrare hudtyp kan du välja Rich-varianten som utöver ovan ingredienser även är berikad med squalane för extra fukt och skydd.

Under kvällsrutinen kan du använda samma fuktkräm som under dagen, eller byta ut till Rénergie Multi-Lift Nuit som ger huden ett extra lyft.

För ögonområdet älskar vi Rénergie Eye Cream, som innehåller nästa generationens hyluronsyra och jobbar på allt från ringar under ögonen till kråksparkar och slappa ögonlock.

Ute efter mer? Upptäck alla Lancômes effektiva hudvårdsfavoriter här.
Great Deal
Refill 50 ml
559 kr Rek.pris 675 kr
Great Deal
825 kr Rek.pris 1 050 kr
Great Deal
607 kr Rek.pris 800 kr
Great Deal
30ml 50ml
740 kr Rek.pris 975 kr
Great Deal
786 kr Rek.pris 1 050 kr
Great Deal
1 039 kr Rek.pris 1 350 kr
Great Deal
1 062 kr Rek.pris 1 400 kr
Great Deal
550 kr Rek.pris 725 kr
Great Deal
1 075 kr Rek.pris 1 650 kr

Produkter från artikel