Välj rätt treatment för din hårtyp

Välj rätt treatment för din hårtyp

Sol, vind och vatten tillhör sommaren men kan skada håret. Förutom regelbundna frisörbesök är inpackningar och treatments det bästa du kan göra för att hålla håret hälsosamt och vackert. Men slösa inte tid och pengar på fel grejer – rätt produkter för din hårtyp är ett måste för att få ut maximalt av din hårvård.

För skadat hår

Olaplexbehandligngen var länge förbehållet speciellt utvalda frisörer, men kan nu göras i ditt eget hem för att reparera skadat hår. Olaplex No.3 Hair Perfector är en inpackning som används i rent och handdukstorkat hår. Den unika formulan reparerar hårets svavelbindningar, vilket ger ett omedelbart resultat i form av hår som upplevs tjockare och mer välmående. Kombinera gärna med schampo och balsam från Olaplex för full effekt.

För färgat hår

Skydda ditt färgade hår med en hemmabehandling som motverkar skador från den omgivande miljön samtidigt som den gör håret mjukt och följsamt. Förutom att bevara din hårfärg skyddar Moroccanoil Protect & Prevent Spray håret mot värmeskador och UV-strålar.

För torrt hår

Vintern är en tuff period för håret, inte bara för att mössor och halsdukar sliter på hårfibrerna, utan också för att luften är både kallare och torrare. Biolage Hydra Source Deep Treatment Moisture ger håret en extra fuktinjektion och återställer livfullheten i vintervissna längder.

För lockigt hår

Lockiga hår är extra känsliga mot uttorkning och slitage eftersom de är skörare. Schwarzkopf Professional Mad About Curls Butter återfuktar och reparerar håret, och den speciellt framtagna formulan vårdar dina lockar och låter dem visa sig från sin bästa sida.

För torr hårbotten

Även hårbotten kan ta skada under de kalla vintermånaderna, och en torr hårbotten kan ge klåda och obehag så väl som missprydande mjäll. Cutrin Bio+ Hydra Balance Scalp Treatment lugnar och återfuktar hårbotten, vilket ger en känsla av friskare och mer hälsosamt hår – från botten till topparna.

 

 

 

Shop the article

Share