bareMinerals Foundation Guide
2023-09-28

När du väljer en foundation från bareMinerals får du mer än bara smink. Du får en hudvårdande produkt som förbättrar din hud med utvalda naturliga ingredienser och mineraler. Osäker vilken du ska välja? Upptäck vår guide och hitta din perfekta foundation.

Steg 1: Utgå ifrån din hudtyp
Känns din hud torr, oljig, kombinerad eller normal? Välj en foundation som passar just din hudtyp för bästa resultat.

Steg 2: Hitta rätt nyans och underton
Hitta rätt färg genom att satsa på en nyans som matchar din hudton på halsen. Rätt underton hittar du genom att titta på din underarm. Välj en kallare underton som drar åt rosa om venerna går i blå/lila toner och du lätt bränner dig i solen. Om venerna är blå/gröna och du ibland bränner dig kan du satsa på en neutral underton. Ser dina vener gröna ut samtidigt som du sällan bränner dig i solen? Då passar varmare undertoner som drar åt gult bäst.

Steg 3: Välj täckningsgrad och finish
Hur mycket vill du att din foundation ska dölja? En skir täckning ger lätt korrigering medan en full täckningsgrad döljer alla ojämnheter. Du behöver också bestämma dig för om du vill ha en glowig finish med mer lyster eller en mattare look med sammentslen finish.

Foundations med naturell till glowig finish

Original Pure Serum Radiant Natural Liquid Foundation Mineral SPF 20
Serumfoundation som både förbättrar din hud och täcker ojämnheter. Den silkeslena formulan känns viktlös på huden och består till 90% av hudvårdande ingredienser. Har en naturlig finish med medelhög täckning.

Original Loose Powder Foundation SPF 15
Ikonisk och prisvinnande mineralfoundation. Den lättviktiga formulan i form av ett löspuder kan byggas upp från skir till att vara mer täckande. Resultatet blir fräscht och jämnt med en naturlig lyster.

Complexion Rescue Tinted Moisturizer
Multifunktionell produkt som kombinerar de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcream och en BB/CC-cream. Återfuktande formula som ger en naturligt fin lyster. Ger en skir till lätt täckning.

Foundations med matt finish

Barepro 16 HR Skin-Perfecting Powder Foundation
Pressad puderfoundation som effektivt ger en naturligt matt finish med full täckning utan att kännas kakig på huden. Extra hållbar krämig och mjuk formula som sitter kvar trots svett och luftfuktighet.

Matte Foundation SPF 15
Mineralfoundation med en naturligt sammetsmatt finish som döljer synliga porer och ojämnheter. Löspudret reducerar glansighet och bidrar till att förbättra din hud över tiden. Kan byggas upp från skir till full täckning.

Complexion Rescue Tinted Moisturizer Natural Matte SPF 30
Tonad fuktkräm som levererar en skir till lätt täckningsgrad. Den lätta, oljefri formulan är perfekt för att ge en blurrad och naturligt matt finish. Perfekt för dig med oljig eller kombinerad hudtyp.

BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation Broad Spectrum SPF 20
Flytande mineralfoundation som ger perfekt full täckning med matt finish samtidigt som den känns som en andra hy. Den vattenresistenta formulan håller på plats hela dagen och blurrar ojämnheter.

Great Deal
Selling fast
299 kr Rek.pris 495 kr
Great Deal
391 kr Rek.pris 500 kr
Great Deal
329 kr Rek.pris 495 kr
Great Deal
360 kr Rek.pris 450 kr
Great Deal
199 kr Rek.pris 255 kr
355 kr Rek.pris 540 kr
Last Chance
300 kr Rek.pris 465 kr

Produkter från artikel