Bangerhead Beauty Influencer: Felicia Aveklew
2017-03-10

Instagram- och Youtube-stjärnan Felicia Aveklew delar med sig av grymma tutorials och oslagbar inspiration. Med närmare 180 000 Insta-följare och över 130 000 YouTube-följare är hon en av den svenska skönhetsvärldens absolut största influencers. Vi träffade Felicia och tog reda var denna inspiratör själv hämtar inspiration ifrån och vilka produkter hon inte kan leva utan. Läs på så får du även veta hur Felicia förhåller sig till allt utseendepress och ta del av hennes bästa skönhetstips!

Need inspiration? Besök Felicias Youtube-kanal eller Instagram.

Du har inspirerat tusentals följare. Var hämtar du inspiration ifrån?

Mycket av min inspiration hittar jag på Pinterest och från utländska konton. Följer mycket resekonton samt skönhetskonton så skulle tro att det är från dem som jag får mest inspiration.


Du fotas så gott som dagligen. Har ditt förhållande till skönhet förändrats på grund av offentligheten?

Jag har mer press på mig att alltid se snygg och fräsch ut. Många tror att jag alltid går fixad med ett full face makeup men sanningen är att 99% av tiden så är jag osminkad och i mjukiskläder.


Tre skönhetsprodukter du inte klarar dig utan?

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, all nighter settingspray från Urban decay och ögonfransböjare (om det räknas). 

Vad är de bästa skönhetstipsen du fått?

Ögonprimer på näsan. Detta funkar perfekt om din foundation brukar spricka och "rinna av" din näsa. Av någon anledning så gör detta så att mitt smink håller hela dagen och ser lika bra ut på kvällen som när jag applicerade det!

…och de sämsta skönhetstipsen du fått?

Det sämsta skönhetstipset är att göra ögonen/brynen INNAN basen, jag hatar detta! Får panik när jag ser folk göra så då det är så bakvänt i mina ögon, haha.


Rösta på årets influencer här >

 

Produkter från artikel