Babor: Så får du vårfräsch hy på enbart 2 veckor
2024-03-05
Våren smyger sig på och med det presenterar Babor ett vårdande hjälte-kit. Perfect Skin Collection Spring Edition ger dig en vårfräsch hy på enbart två veckor.

Vårhälsningar från Babor kommer i form av det perfekta kitet för att ge din hud en nystart. Med 14 noggrant utvalda ampuller erbjuder Perfect Skin Collection Spring Edition en komplett hudvårdskur som adresserar en mängd olika hudbehov. Varje ampull är formulerad med kraftfulla aktiva ingredienser för att leverera synliga resultat på kort tid. Perfect Skin Collection Spring Edition
Kitet innehåller 14 ampuller totalt och hela sju olika sorter med olika egenskaper och resultat. Scrolla vidare och låt oss guida dig igenom vad du kan förvänta dig dag för dag i kuren.

Dag 1-2: Hydra plus
Hydra plus innehåller har en kraftfull blandning av 1,3% lågmolekylär hyaluronsyra för intensiv fukt och marint socker från rödalger som ökar produktionen av hyaluronsyra i huden. Du lämnas med en förbättrad hudbarriär och minskade fina linjer

Dag 3-4: Algae Vitalizer
Denna ampull innehåller grönalgextrakt, rikt på vitaminer A, C och E, för att ge intensiv fukt till huden. Tillsammans med planktonextrakt, som är känt för sina antioxidativa egenskaper, hjälper den också till att stärka hudens naturliga försvar mot föroreningar.

Dag 5-6: Active Night
Active Night ger din hud den omsorg den behöver över natten. Den innehåller ceramidkomplex för att stärka hudens skyddsbarriär, extrakt från europeiskt glasört för att återfukta och reparera huden och som pricken över i – passion-fröolja, som ökar produktionen av kollagen och elastin.Dag 7-8: Multi Vitamin
Denna ampull erbjuder en härlig vitamincocktail med vitamin A för hudregenerering och förbättrad hudstruktur, vitamin C för antioxidantfördelar och en strålande hud, samt niacinamid för att stärka hudens naturliga barriär.

Dag 9-10: Perfect glow
Med ingredienser som glowpigment och exopolysackarider ger denna ampull den glowboost du drömmer om. Den innehåller även peptider för att återfukta och minska fina linjer.

Dag 11-12: 3D Firming
Med ingredienser som oligosackarid från sjöslöja, tetrapeptid och organiskt kisel minskar den rynkor och förbättrar hudens elasticitet. Du lämnas med spänstigare hud och en mer definierad ansiktsform.

Dag 13-14: Lift Express
Med Lift Express får en omedelbar uppstramningseffekt. Den innehåller exopolysackarid för att fylla i linjer och rynkor, samt förbättrar hudens mikrostruktur för en jämnare hud.

Efter 14 dagar har du inte bara en återfuktad, fastare och mer glowig hud - förhoppningsvis har du också några nya favoriter att addera till din hudvårdsrutin.

Här hittar du fler vårdande ampuller och hudvård från Babor.
Great Deal
Gåva
431 kr Rek.pris 479 kr
Great Deal
Gåva
463 kr Rek.pris 579 kr
Great Deal
Gåva
335 kr Rek.pris 349 kr
Great Deal
Gåva
463 kr Rek.pris 579 kr
Great Deal
Gåva
Babor
Tillfälligt slut
463 kr Rek.pris 579 kr
Great Deal
Gåva
288 kr Rek.pris 329 kr
Great Deal
Gåva
431 kr Rek.pris 479 kr

Produkter från artikel