Augustinus Bader lanserar frans- och brynserum
2022-09-16
Ute efter en produkt som ger fylligare, hälsosammare bryn samt längre och starkare fransar? Look no further – storfavoriten Augustinus Bader har äntligen lanserat The Eyebrow & Lash Enhancing Serum, ett frans- och brynserum som givetvis innehåller den populära stjärningrediensen TFC8. Läs vidare för att lära dig allt om nyheten.The Eyebrow & Lash Enhancing Serum kombinerar kraften hos TFC8 med andra högkvalitativa ingredienser, som ger näring och förstärker hårsäckarna samt stödjer för att de ska kunna producera tjockare, fylligare bryn och fransar.

Roselle- och safflorextrakt ökar blodcirkulationen för att uppmuntra stråna att växa, samt minskar inflammation och oxidativ stress som kan utlösa håravfall.

Biotin, som är känt i hårvärlden, hjälper till att öka produktionen av keratin, stödjer den naturliga hårtillväxten samt förbättrar strånas och styrka.

Hyaluronsyrakomplex skapar en fuktbarriär runt hårstrået för att optimera keratinstrukturen och skapa mjukare, friskare fransar och bryn. Röda vinteralger förhindrar håravfall, stimulerar de celler som ansvarar för hårväxt och förbättrar hårtätheten.

Slutligen innehåller serumet även ricinolja, som är känt för att stödja tillväxten av tjockare, längre fransar och bryn.Den platta borsten möjliggör enkel applicering på både bryn och på fransraden; använd den breda sidan för att enkelt täcka varje strå i brynen, och den smala sidan för att applicera serumet likt en eyeliner längs fransarna. Applicera morgon och kväll på rengjord, torr hy och låt sjunka in innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.

Resultatet? Fylligare, ansiktsdefinierande bryn och långa, frodiga ögonfransar.

Produkter från artikel