Återfuktad hy i 100 timmar - så här gör du
2021-11-03
Temperaturerna sjunker och huden bara suktar efter mer fukt! När det kommer till återfuktande produkter finns det en ikon utan dess like! Vi pratar så klart om Clinique Moisture Surge Auto-Replenishing Hydrator.

Denna bästsäljare uppdaterades i våras och håller nu huden återfuktad i hela 100 timmar. Scrolla ner så berättar vi mer om hur du bäst hjälper din hy att binda fukten för en fantastisk lyster och plumpad look!Återfuktning utan dess like

Fukt är den viktigaste enskilda faktorn för välmående hy som ser ungdomlig och plumpad ut. Cliniques ikoniska Moisture Surge Auto-Replenishing Hydrator ger dig numera hela 100 timmars återfuktning i en oljefri gelformula som vi alla älskar. Med aloe bio-ferment och hyaluronsyra sjunker den djupt ner i huden för att återfukta ner till 10 hudlager.

Det fantastiska med Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator är att även efter att du tvättat ditt ansikte på kvällen finns den återfuktande effekten kvar! Huden blir fantastiskt fyllig och får en naturlig lyster som håller hela dagen.

Gör så här: Används morgon och kväll på rengjord hud. Kan användas under eller över makeup och även som femminutersmask.Så här verkar den

Hur är det möjligt att Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator håller huden återfuktad i 100 timmar och även EFTER att du tvättat ansiktet. Svaret är Cliniques Auto-Replenishing Technology som hjälper huden att skapa sin egen vattenreserv för att kontinuerligt återfukta sig själv och binda fukten för att göra huden härligt fyllig med hälsosam lyster.

Denna favorit är också vetenskapligt testad och man har kunnat konstatera att efter bara EN användning ökar hudens fuktnivå med hela 174%. Efter en vecka kommer du också uppleva att din hy ser fylligare, mer spänstig och strålande ut.

Produkter från artikel