Återfukta och sminka din hud i 6 steg med By Terry
2023-11-01
När det kommer till ikoniska produkter som suddar ut gränsen mellan makeup och hudvård, är By Terry ett namn som sticker ut. I femton år har de varit i framkant av skönhetsindustrin med sin användning av hyaluronsyra i makeup.

Hyaluronsyra är i sin tur en välkänd ingrediens som är ett naturligt ämne i kroppen med en imponerande förmåga att binda vatten. Dess viktigaste roll är att bevara hudens fuktbalans, eftersom brist på hyaluronsyra kan kan resultera i torr hud och förlust av elasticitet.

By Terrys serie av produkter med hyaluronsyra omfattar nu sex steg som tillsammans utgör en hel rutin. Låt oss spana in de olika stegen i rutinen. Steg 1: Treat
Treat är det första steget och består av hudvårdstrion Hyaluronic Global Serum, Hyaluronic Global Eye Serum och Hyaluronic Global Face Cream. Samtliga produkter innehåller upp till 10% hyaluronsyra och använder en unik teknologi som kombinerar åtta olika hyaluronsyror med tre olika molekylvikter för ultimat återfuktning.


Steg 2: Prime
Hyaluronic Hydra-Primer är det andra steget och är en mikrofyllande primer som är en hybrid av makeup och hudvård. Den är formulerad med en högkoncentrerad hyaluronsyramousse som suddar ut ojämnheter, minimerar porer och kontrollerar oljighet. Resultatet blir en strålande hud och perfekta förutsättningar för din basmakeup. Steg 3: Conceal
Även concealern Hyaluronic Hydra-Concealer är en perfekt kombination av hudvård och makeup. Dess veganska formula är laddad med två molekylvikter av hyaluronsyra som återfuktar ögonområdet på djupet, medan pigmenten trollar bort mörka ringar. Den unika nyansteknologin säkerställer att concealern passar alla, oavsett hudton.

Steg 4: Set
Det fjärde steget går ut på att fixera sminket med ett puder. By Terrys kanske mest hypade produkt, Hyaluronic Hydra-Powder, är ett transparent löspuder som trollar bort ojämn textur och får sminket att smälta samman likt magi. Det stärker dessutom hudens barriär, absorberar överflödig olja och upprätthåller djup fukt. Uppföljaren, Hyaluronic Tinted Hydra-Powder, är den färgade versionen av pudret och är berikat med hydrofoba pigment för en jämn hudton och perfekt färgmatchning.

Hyaluronic Pressed Hydra-Powder, är samma produkt men i fast format istället för löspuder, som du kan svepa över hela ansiktet när du sminkat klart. Perfekt att ha med i väskan när sminket måste bättras på: Det ger en silkeslen finish och får sminket att se nyapplicerat ut.Steg 5: Perfect
Det näst sista steget fokuserar helt och hållet på läpparna och består av två produkter. Produkten Hyaluronic Hydra-Balm 1 ger fukt, färg och glans i ett. Läppstiftet har en krämig konsistens och kommer i sex perfekt nudefärgade nyanser. Hyaluronic Lip Liner 2 är en återfuktande och vårdande läppenna som skulpterar och ger näring åt läpparna hela dagen. Intensiv och långvarig färg i ett enda drag. 

Steg 6: Fix & Glow
Det sista steget är den efterlängtade nyheten Hyaluronic Glow Setting Mist, som är precis som det låter – en återfuktande, fixerande och lystergivande settingspray. Dess formula inkluderar, förutom By Terrys exklusiva teknologi av 8 olika hyaluronsyror,  ett unikt skyddande komplex av bland annat ceramider och probiotica som hjälper till att skydda huden mot föroreningar och fria radikaler. Här har vi en multifunktionell mist som återfuktar, grundar och fixerar din makeup i upp till 16 timmar.

Hyaluronic-serien är beviset på att smink kan vara både resultatfokuserat, hudvårdande och lyxigt. Upptäck mer från By Terry här.
Great Deal
332 kr Rek.pris 415 kr
415 kr Rek.pris 519 kr
439 kr Rek.pris 549 kr
479 kr Rek.pris 599 kr
Great Deal
407 kr Rek.pris 509 kr

Produkter från artikel