Anti-aging med Filorga Time-Filler: Där vetenskap möter hudvård
2024-03-04
Att hitta rätt i hudvårdsdjungeln är lättare sagt än gjort, speciellt om du är ute efter effektiva produkter som levererar märkbara resultat. Med hudvård från Filorga kan du dock vara trygg i ditt val; dessa produkter, med rötterna i vetenskap och kliniska studier, har aldrig gjort oss besvikna.

Låt oss ta en närmare titt på vad som gör Time-Filler-serien, och framför allt nya Time-Filler Shot 5XP, till ett utmärkt val för dig som vill bekämpa ålderstecken.Punktbehandla med Filorga Time-Filler Shot 5XP

Time-Filler Shot 5XP är produktseriens nya stjärnskott, och vi är minst sagt imponerade. Detta högkoncentrerade serum är utvecklat för att med precision jobba på fem olika typer av rynkor: pannrynkor, bekymmersrynkor, kråksparkar, läpprynkor och marionettlinjer orsakade av rörelse, volymförlust och torr hud.

Den effektiva formulan är fylld med hela 60 % aktiva ingredienser, i form av bland annat Filorgas innovativa neuropeptidkomplex. Komplexet är inspirerat av botox-injektioner och består av två peptider, hexapeptid och oktapeptid, som tillsammans har en avslappnande effekt på huden och ger ett slätare utseende. Serumet innehåller även ett marint jästextrakt som förser huden med extra stöd för ett fastare utseende.4 enkla steg för en yngre hud

Ute efter en fulländad hudvårdsrutin som tillför fukt och elasticitet samt jämnar ut huden? Vi finns här för att hjälpa: här är en rutin som ger dig allt du behöver.


Steg 1: Förbered huden på bästa sätt

Börja din hudvårdsrutin genom att applicera Time-Filler Essence på rengjord hud, för att förbereda huden för efterföljande produkter och samtidigt förbättra absorptionen och effekten av de aktiva ingredienserna i Time-Filler-serien.


Steg 2: Punktbehandla problemområden

Dags för den nya stjärnan Time-Filler Shot 5XP att ta plats. Applicera serumet direkt på problemområdet med hjälp av den svalkande metallapplikatorn. Massera lätt och låt sjunka in i huden innan du fortsätter till nästa steg.


Steg 3: Återfukta, återfukta, återfukta

Forskning visar att en torr hud är mer benägen att utsättas för rynkor, och därför är det exta viktigt att återfukta huden på rätt sätt för att bibehålla en ungdomlig elasticitet. Time-Filler 5XP Cream är en korrigerande fuktkräm som kombinerar kraften av hyaluronsyra med ett potent peptidkomplex, som synligt minskar alla typer av rynkor samtidigt som den återfuktar på djupet.


Steg 4: Glöm inte ögonområdet

Ögonområdet är ofta det första att visa tecken på åldrande, eftersom en stor del av vår mimik sker just kring ögonen. Time-Filler Eyes 5XP är speciellt framtagen för det ömtåliga området och riktar sig mot kråksparkar, påsar under ögonen och mörka ringar.


Shoppa hela Time-Filler-serien och annan effektiv hudvård från Filorga här.
Great Deal
616 kr Rek.pris 870 kr
Great Deal
481 kr Rek.pris 680 kr
Great Deal
555 kr Rek.pris 795 kr
Great Deal
415 kr Rek.pris 560 kr

Produkter från artikel