Allt du behöver veta om trendingrediensen nyponfröolja
Drömmer du om sammetslen hy med jämnare hudton men får ständigt kämpa med stramande kinder och pigmentfläckar? Då har vi något för dig! Den omtalade mirakelingrediensen nyponfröolja har flera fantastiska fördelar och kan bland annat minska synligheten av såväl ålderstecken som acneärr och pigmentfläckar. Läs mer så får du veta varför denna mirakelingrediens är så effektiv. 

Reparerar hudbarriären

Nyponfröolja är en snabbt absorberande torrolja. Den rena, orafinerade nyponfröoljan har en mörk orange/röd färg och är rik på linolsyra (omega 6) och särskilt rik på linolensyra (omega 3). Dessa essentiella fettsyror är anti-inflammatoriska, vilket gör nyponfröoljan till en perfekt "hudreparatör". Omega 6 binder ceramider i huden och fungerar därmed som en byggsten för hudcellerna.  

Säg adjö till acneärr och solskador

Nyponfröolja sägs även hjälpa till att snabbare läka akne, ärr och solskador på huden. Det innehåller pro vitamin A, som kan bilda vitamin A i huden, som hjälper till att läka akne, ärr och pigmentfläckar snabbt och effektivt.


Ungdomens källa

Omega 3-fettsyrorna är inte bara regenererande utan även kraftfulla antioxidanter som motverkar uppkomsten av ålderstecken. Nyponfröjaoljan främjar bildandet av nya hudceller och har en fantastisk anti-age effekt. För bästa resultat rekommenderar vi ren nyponfröolja. Den kan antingen användas som den är och appliceras morgon och kväll på huden direkt eller blandas med din vanliga ansiktskräm.
EKO
Gåva
50ml 30ml
Bare Origin
239 kr 319 kr

Produkter från artikel