Aktiv K-Beauty med Some by Mi
2024-06-11
Vi välkomnar varumärket Some By Mi, ett älskvärt märke inom K-beauty där aktiva ingredienser står i fokus. Vi guidar dig genom varumärket och några av deras mest älskvärda produkter så att du kan hitta dina nya favoriter.
 
Some By Mi är ett koreanskt skönhetsmärke som är kända för sina aktiva hudvårdsprodukter. Själva namnet Some By Mi är en kombination av det koreanska ordet ”Mi” som direkt översatt från koreanska betyder skönhet, och mottot "something by a miracle”. Namnet speglar varumärkets filosofi om att erbjuda produkter som är snälla mot huden, men som också ger synliga resultat.K-beauty med aktiv hudvård

Some By Mi har skapat kompletta produktserier, framtagna för att täcka alla steg i din dagliga hudvårdsrutin. I deras utbud hittar du allt från djuprengörande toners till återfuktande krämer. Varje produkt är utvecklad för att möta specifika hudbehov, oavsett om du kämpar med akne, ojämn hudton eller torr hud.
 
En av deras mest omtalade produkter är unika AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner, som ingår i deras 30 Days-serie. Den kombinerar AHA, BHA och PHA, tre aktiva syror som har en exfolierande och balanserande effekt på huden. Med hjälp av tea-tree extrakt reducerar denna toner inflammation och rodnad samtidigt som den motverkar akne. I serien hittar du tillhörande kräm och rengöring som tillsammans utgör den idealiska rutinen för dig med fet eller aknebenägen hud.AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam är ett av Some By Mis senare tillskott i deras populära 30 Days-serie. Det är ett rengöringsskum, som även det innehåller de tre syrorna. Rengöringen tar effektivt bort smuts och orenheter samtidigt som det balanserar talgproduktionen, utan att göra din hud stram eller torr.
 
Letar i stället efter en hudkräm som reparerar och stärker huden på djupet är till exempel Beta Panthenol Repair Cream perfekt för dig. Denna lugnande ansiktskräm innehåller en unik kombination av vårdande och effektiva ämnen som hjälper till att minska irritation och återställer din hudbarriär.
 
Some By Mi har även skapat skonsamma produkter som innehåller retinol. Retinol Intense Reactivating Serum är berikat med en kraftfull trio av retinol, retinal och bakuchiol. Med deras patenterade Elastic-Liposome-teknologi kan dessa aktiva ingredienserna tränga ner djupt in i huden. Det minskar ålderstecken och förbättrar hudens spänst. Formulan på detta serum är utformad för att vara skonsam, vilket gör den lämplig även för dig med känslig hud.Retinol Intense Daily Mask är en ansiktsmask med med åtta typer av hyaluronsyra som ger din hud den fuktboost den behöver. Dessa sheet-masks är särskilt formulerade för att kunna användas varje dag. Formulan innehåller även en kombination av retinol, retinal och bakuchiol som förbättrar hudens struktur och minskar synligheten av fina linjer och rynkor.
 
Något du inte får glömma när du använder dig av hudvård med exfolierande syror är att skydda huden mot UV-strålar. Applicera alltid ett solskydd som sista steget i din rutin.

Spana in fler av Some By Mis milda, men effektiva produkter här.
Gåva
Nyhet
Gåva
Nyhet
Gåva
Nyhet
Gåva
Nyhet
Gåva
Nyhet
322 kr

Produkter från artikel