Addera en lyxig ansiktsolja till din rutin – gör så här
2023-04-19
En ansiktsolja tillför extra näring och fräschar upp din hy. Nu har Omorovicza lanserat en ny, lyxig ansiktsolja i deras hyllade hudvårdsserie Queen of Hungary. Queen Oil är skapad för att vårda, bygga upp och förnya din hudbarriär. Är du osäker hur du får in ansiktsoljan i din rutin? Läs vidare så berättar vi mer.


Ge din torra hy nytt liv med Queen Oil. Den exklusiva oljan är idealisk att använda mellan säsonger då förändringar i temperaturen utsätter huden för extra påfrestningar. Den passar också perfekt för dig som har en torrare hudtyp och vill ha en effektiv produkt som gör huden mjukare och smidigare.

Queen Oil är formulerad med naturens mest dyrbara oljor i hög koncentration för att reparera och återuppbygga huden. Näringsrika oljor återställer hudens naturliga fetter samtidigt som fem sorters bär föryngrar hudens textur. En kraftfull cocktail bestående av C-, E- och K-vitamin låser in fukt och gör huden fylligare och fastare.


Så hur får du då in ansiktsoljan i din dagliga rutin? Om din hud känns extra torr eller glåmig kan du använda den i stället för din vanliga ansiktskräm. Den kan också kombineras med din ansiktskräm för att ge huden en extra boost. Applicera några droppar för att få en strålande och fräsch hy med massor av glow. Du som har oljig eller kombinerad hud kan använda den som en booster i kallt väder, efter en flygresa eller som en reparerande behandling på kvällen.


Få en komplett hudvårdsrutin genom att addera fler produkter från Omoroviczas Queen of Hungary-kollektion. Börja med den sammetslena krämrengöringen Queen Cleanser, följ upp med den uppfriskande bästsäljaren Queen Of Hungary Mist, applicera sedan den uppiggande ögonkrämen Reviving Eye Cream, addera det glow-boostande serumet Instant Perfection Serum och avsluta med den föryngrande ansiktskrämen Queen Cream.

Upptäck hela den ikoniska serien här.
Omorovicza
1 600 kr
1 090 kr
Omorovicza
820 kr
Omorovicza
1 350 kr

Produkter från artikel