5 veganvänliga favoriter för håret

5 veganvänliga favoriter för håret

Sedan länge är tiden förbi då man var tvungen att välja mellan bra produkter och att vara snäll mot miljön och djuren, idag finns en uppsjö av fantastiska beautyfavoriter som är både veganska och cruelty free – vi har valt ut våra fem favoriter just nu.

Maria Nila Colour Refresh

Oavsett vilken hårfärg du har finns det en perfekt veganvänlig inpackning som gör den djupare och mer intensiv mellan färgningar, samtidigt som den vårdar och återfuktar håret. Och du som har ljust eller blekt hår kan med fördel använda Colour Refresh som en toning för att skapa temporära trendfärger med till exempel blåa Azure eller persikofärgade Peach. Storsäljaren Pearl Silver ger perfekt askiga toner och dämpar gula nyanser och är därför en favorit för många blondiner som vill hålla färgen på topp mellan frisörbesöken.

Maria Nila Palett True Soft Duo

Torrt hår blir lätt flygigt och frissigt, framförallt under vinterhalvåret därför behövs mängder av fukt och näring för att hålla svallet mjukt och välmående dessa månader. True Soft passar de flesta hårtyper och förvandlar snabbt håret från trassligt burr till lättmanövrerade längder.

Maria Nila Structure Repair Leave in Cream

Att hitta rätt i stylingdjungeln kan vara svåra att hitta om man eftersöker produkter som är både cruelty free och veganska, men Structure Repaire Leave in Cream tickar alla boxar och är perfekt för den som vill ha en extra vårdande och skyddande produkt inför användning av värmeverktyg. Appliceras i fuktigt hår och passar alla hårtyper som behöver lite extra kärlek.

Maria Nila Head & Hair Heal Masque

Under årets kalla månader får många problem med torr och kliande hårbotten vilket inte är någon höjdare, vare sig för humöret eller utseendet, då torr hårbotten ofta kan ge upphov till mjäll.  Head & Hair Heal Masque är antiinflammatorisk och lugnar och lindrar hårbottenproblem samtidigt som den stimulerar till ökad hårväxt – två flugor i en smäll!

Maria Nila Finishing Hairspray

Det är notoriskt svårt att hitta veganska hårsprayer som håller måttet när det kommer till hållbarhet och flexibilitet och därför är vi lite extra glada för Maria Nila Finishing Hairspray. Att den dessutom är fri från parabener och sulfater, klimatkompenserad och tillverkad i Sverige får man se som en extra bonus för miljön och samvetet, eller hur?

Shop the article

Maria Nila Structure Repair Leave in cream (200ml) Y
Maria Nila Colour Refresh (300ml)
Cacao Intense Autumn Red Vivid Violet Bright Copper Pearl Silver Pink Pop Bright Red Sand Black White Mix Cacao Red Cacao Vanilla Cherry Red Lavender Peach
Y
Maria Nila Colour Refresh (300ml)

269 kr Rek.pris 

45
Maria Nila Care True Soft Duo Y
Maria Nila Care True Soft Duo

479 kr 498 kr Rek.pris 

11
Maria Nila Finishing Spray
400ml 100ml
Y
Maria Nila Finishing Spray

fr. 139 kr fr. 129 kr Rek.pris 

4

Share