5 vanliga misstag du gör när du stylar ditt hår
När det kommer till ditt hår är stylingen den sista touchen som ska lyfta din look. Men det finns en några fallgropar. Här är fem av de vanligaste misstagen som vi alla gör när vi stylar vårt hår. Som tur är kan du få experthjälp från Björn Axén för att lyckas med stylingen!Misstag nr 1: Du skippar värmeskyddet innan du fönar eller formar håret

Värmeskydd är A och O för att bevara håret friskhet och inte slita onödigt på dina längder när du använder plattång, locktång eller fön. Spraya över HELA håret innan du sätter igång med värmestylingen!

Testa: Heat Styling Protection som ger ett värmeskydd upp till 220 grader.

Misstag nr 2: Du sprayar håret underifrån

Du tänker att du vill ge frisyren ett lyft och sprayar därför underifrån. Problemet är att alla små hår fångas upp och ger dig mega-friss. Så spraya lätt ovanifrån för att tämja friss och få ett mjukare, mer naturligt hår.

Testa: Fixing Hairspray Strong Hold för att hålla håret på plats utan att tynga ner.Misstag nr 3: Du skyddar inte håret i solen

En het sommardag är styling kanske inte det första som du tänker på. Den varma luften och fuktigheten gör det svårt att föna och forma håret. Glöm dock inte UV-skydd! Solen kan skada på ditt hår och göra det torrt och frissigt.

Testa: Salt Water Spray Beach Texture & Volume med UV-skydd, som är perfekt för att få fram naturliga vågor, även i rakt hår.

Misstag nr 4: Du använder torrschampo för ofta

Vi älskar torrschampo både som stylingprodukt och för att snabbt fräscha upp håret mellan tvättarna. Men om du använder varje dag kan det skada håret. Mer än en till två gånger mellan tvättarna är dock ingen fara.

Testa: Dry Shampoo Sweet Blossom som fräshar upp ditt hår med en ljuvlig blomdoft.Misstag nr 5: Du borstar inte igenom lockarna

Skillnaden mellan ett lockat hår som blivit genomborstat eller inte är enorm! Låt håret svalna och använd en bredtandad kam för att separera lockarna för en lyxigare och mjukare look. Avsluta med att spraya lätt över hela håret med en fixerande hårspray.

Testa: Just Right Hairspray för att ge håret glans och viktlös, medium stadga med lång hållbarhet.
-25%
150ml 50ml
71 kr 95 kr
3
-25%
109 kr 145 kr
1
-25%
109 kr 145 kr
1
-25%

Produkter från artikel