5 tips: Ta hand om ditt torra vinterhår inför våren
2022-03-18
Efter en lång vinter kan håret kännas både sprött och slitet. Kanske behöver hårtopparna fräschas upp? Förutom att boka en klipptid hos frisören har vi några tips som får ditt hår i toppform inför våren och sommaren.1. Satsa på detox
Känns det som att ditt hår aldrig blir rent hur mycket du än tvättar det? Då är det läge för en detox! Redken Amino Mint Schampo fräschar upp både ditt hår och hårbotten med en frisk kylande känsla. Säg adjö till stripiga längder och välkomna ett fräscht, nytt svall!

2. Packa med näring
När du vill ge ditt hår lite extra kärlek är en inpackning precis vad du behöver. Kundfavoriten Moroccanoil Intense Hydrating Mask är en skräddarsydd mask för dig med torrt och skadat hår. Formulan är berikad med arganolja som förvandlar trist och livlöst hår till mjukt och lätthanterligt. Som en bonus skyddar inpackningen även håret mot luftföroreningar. Doften är dessutom ljuvlig!

3. Fyll på med fukt
Underskatta inte vikten av ett riktigt bra schampo och balsam, rätt produkter kan lyfta ditt hår till nya nivåer. Så här års längtar många hår efter fukt och en riktigt fuktboost får du av Soft Spot Softening Shampoo och Conditioner. Håret kommer att kännas silkesmjukt och återfuktat med bevarad volym.4. Skydda mot solen
Precis som du smörjer in dig med solskydd kan du ge håret ett UV-skydd för att stå emot solens skadliga strålar. Kérastase Soleil Creme UV Sublime kan med fördel användas i både vått och torrt hår, för ett mjukt och glänsande hår hela sommarhalvåret.

5. Styla med värmeskydd
Vi har sagt det förr och vi säger det igen: värmeskydd, värmeskydd, värmeskydd! Det är så viktigt för att behålla ditt hår i bästa skick. Som tur är har vi den veganska multiprodukten Bangerhead Damage Control Leave In Cream som skyddar ditt hår från värmeskador (upp till 220°C), livlöshet och torrhet. Så att du tryggt kan styla och föna ditt hår med bevarad friskhet och glans.
75 ml 250 ml
179 kr
Great Deal
212 kr Rek.pris 300 kr
Great Deal
409 kr Rek.pris 495 kr

Produkter från artikel