5 tips för längre och starkare hår
2022-02-09
Drömmer du om ett långt och friskt hår? För att få det där avundsvärda Rapunzel-svallet gäller det att satsa på rätt hårvårdsprodukter. Redkens serie Extreme Length är en skräddarsydd serie för att ge dig ett starkare hår från rot till topp. Här har i listat våra fem bästa tips för ett längre och starkare hår!1. Tvätta inte håret varje dag

Håret mår bäst av att få några vilodagar för att aktivera de naturliga oljorna. Utgå ifrån din hårtyp och satsa på att tvätta håret max 1-3 gånger i veckan, du märker när det behövs. Se till att tvätta på djupet genom att schamponera håret två gånger i rad. Satsa på Extreme Length Shampoo som är boostat med vitaminen biotin, för att bygga upp och reparera håret.

2. Satsa på ett återfuktande balsam

Ingen hårvårdsrutin är komplett utan ett riktigt bra balsam. Extreme Length Conditioner med biotin och ricinolja gör att håret känns underbart mjukt och glansigt utan trassel eller friss.3. Stärk dina hårfibrer

En viktig del i att spara till långt hår är att tillföra rätt näring till hårfibrerna. Genom att använda Extreme Length-serien hjälper du till att hålla håret hälsosamt, så att du slipper klippa bort mer än du vill hos frisören.

4. Bli kvitt kluvna toppar

Kluvna toppar är fienden nr 1 till ett långt och hälsosamt svall. Extreme Length Split End Sealer är en smart leave-in-behandling som förebygger uppkomsten av kluvna toppar med hjälp av sojaprotein och biotin. Du får också en direkt visuell effekt och synligheten av kluvna strån minskar.

5. Använd alltid värmeskydd

Värme är en av de största bovarna som riskerar att slita på ditt hår. Applicera därför alltid ett värmeskydd innan du använder värmeverktyg eller fön.
175 kr Rek.pris 265 kr
222 kr Rek.pris 355 kr
198 kr Rek.pris 300 kr

Produkter från artikel