5 snabba med Linda Hallberg

Förra fredagen var något makeup-artisten och Skandinaviens största beauty-bloggare Linda Hallberg hade väntat på länge. Hon fick äntligen avslöja den välbevarade hemligheten som hon hade arbetat med under två års tid. Hennes alldeles eget makeup-varumärke LH Cosmetics har nu lanserats och nu står Linda redo för att få LH Cosmetics att slå världen med en storm.

Vi träffade Linda under lanseringsveckan för att höra hur processen gick till och hur det känns att se när en livslång dröm äntligen blir verklighet. Se videointervjun och läs fem snabba med Linda så får du veta vad beauty-gurun har saknat i makeup-världen och varför alla LH-borstarna börjar på nummer 3! Kollar du videon noga får du även reda på om det spökar på Bangerheads huvudkontor!

Hur känns det nu när LH Cosmetics har äntligen lanserats?

Det känns superkul, jättespännande och jätteläskigt på samma gång! Jag hoppas, hoppas, hoppas att folk kommer att tycka om det!

Vad är LH Cosmetics?

LH Cosmetics är ett multifunktionellt makeup-varumärke. Produkterna heter inte ögonskuggor, rouger, bronzers eller higlighters utan de är bara färger som man kan göra vad man vill med beroende på behov, hudfärg, tillfälle och så vidare. Man ska bara vara litet mer kreativ och använda färger som man vill istället för att sätta någon bemärkning på dem.

Varför multifunktionellt?

Det är något jag har saknat i makeup-världen. Det har inte funnits produkter som är framtagna för att kunna användas till allting och då kände jag att jag vill skapa något som kan användas till både ansikte, bryn, ögon och kropp.

Berätta om produkterna?

Infinity Paletten och borstarna har lite samma tanke på dem. Borstarna är inte heller satta för att användas på ett visst sätt utan du ska kunna använda borstarna för precis vad du vill. Därför heter de heller inte eyelinerborste, ögonskuggsborste utan de har andra namn som du får tolka precis som du vill. Det är precis som med Infinity Paletten: det är bara färger och det är bara borstar och sedan kan du använda dem som du vill.

Varför börjar alla borstar på nummer 3?

Alla borstar börjar på tre för att det är mitt lycknonummer. Det här är egentligen så fjantigt men alla borstarna har nummer 300 någonting. Alla borstar har alltså tre siffror och de alla börjar på nummer tre. Det är för att då är det i alla fall tre nummer i borsten och då är alla borstarna lyckoborstar på något sätt!

Produkter från artikel